Mesajul de adio al Ancăi Molnar. Make-up artistul vedetelor a pierdut lupta cu cancerul, la 34 de ani: ”Voi continua să vă veghez mereu”

Mesajul de adio al Ancăi Molnar. Make-up artistul vedetelor a pierdut lupta cu cancerul, la 34 de ani: ”Voi continua să vă veghez mereu”

Anca Molnar s-a stins din viață în urma unei boi crunte, care i-a adus sfârșitul. Avea doar 34 de ani și o familie frumoasă, care acum se pregătește să își ia rămas bun de la ea. Iată ce mesaj de adio a apărut pe rețelele de socializare, după ce Anca Molnar s-a stins din viață!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Un make-up artist din România s-a stins din viață în urmă cu puțin timp și a lăsat în urmă multă durere și suferință. Familia ei este devastată și îi este foarte greu să treacă prin această tragedie. Anca Molnar era mama un copil și avea o carieră de succes, fiind foarte apreciată inclusiv de multe vedete din România pentru munca ei.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Anca Molnar a transmis un mesaj de adio

Lupta Ancăi Molnar cu cancerul nu a fost deloc ușoară pentru nimeni, mai ales pentru persoanele care i-au fost alături în această perioadă cruntă din viața ei.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

La un moment dat, comunitatea din care făcea parte Anca Molnar a cerut ajutor în numele ei, pentru a strânge bani cu care să achite tratamentul pentru cancer.

Cu toții îi cunoșteau povestea grea de viață a Ancăi Molnar și i-au fost alături în cele mai grele momente. După moartea ei, pe profilul ei de socializare a apărut un mesaj sfâșietor de adio, cu care a emoționat pe toată lumea.

Soțul ei se pregătește pentru înmormântare

Soțul Ancăi Molnar se pregătește pentru a o conduce pe ultimul drum. Claudiu Molnar i-a fost alături soției sale până în ultimul moment, în care ea s-a stins din viață. Bărbatul este copleșit de durere și a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191