Mesajul dureros postat de tatăl Andreei, studenta de la medicină ucisă de iubit. Părintele nu-și poate reveni: ”Mă simt atât de vinovat”

Mesajul dureros postat de tatăl Andreei, studenta de la medicină ucisă de iubit. Părintele nu-și poate reveni: ”Mă simt atât de vinovat”

Andreea Morega a fost ucisă cu sânge rece de iubitul ei, Mirel Dragomir. Familia studentei la medicină nu-și poate reveni din șoc, iar declarațiile sunt sfâșietoare. Adrian Morega, tatăl ei, a publicat un mesaj dureros în care mărturisește că dorul este chinuitor.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Crima înfiorătoare unde o tânără de 21 de ani a fost ucisă de iubitul ei a șocat o țară întreagă. Într-un acces de furie, Mirel Dragomir a omorât-o pe studentă prin 30 de lovituri de cuțit în zona gâtului și a abdomenului. Tatăl Andreea Morega este în doliu și nu-și poate reveni după ce și-a pierdut fiica atât de tânără. Pe rețelele de socializare a publicat un mesaj dureros.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Mesajul postat de tatăl Andreei, tânăra ucisă de iubit

Andreea Morega, o studentă de 21 de ani din Timișoara a fost ucisă de iubitul ei prin înjunghiere. Tânărul i-a aplicat 30 de lovituri de cuțit care i-au adus moartea la o vârstă fragedă, apoi a încercat să ascundă fapta.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Familie tinerei nu-și poate reveni din șocul pierderii și suferă nespus. Tatăl Andreei Morega vrea ca băiatul să plătească pentru tot ce s-a întâmplat, dar știe că nimic nu îi va aduce copilul înapoi, după ce a fost ucisă cu sânge rece. Pe rețelele de socializare a publicat un mesaj în care vorbește despre durerea pe care o resimte.

La distanță de două săptămâni, părintele este chinuit de dorul fiicei sale, Andreea. Adrian Morega se simte vinovat că trăiește, iar copilul se află înmormântat, durerea fiind chinuitoare. La finalul postării a scris ca sufletul ei să fie în grija lui Dumnezeu, trecând prea repede în lumea celor drepți.

Mirel Dragomir a ucis-o pe Andreea Morega cu 30 de lovituri de cuțit

Andreea Morega a fost ucisă de iubitul ei, chiar în apartamentul în care tânărul locuia. După ce s-au certat, tânărul, orbit de furie i-a aplicat partenerei sale 28 de lovituri de cuțit în zona gâtului. A încercat să ascundă fapta, acoperind zona cu părul fetei, încât să nu se vadă crima. Apoi a mai înjunghiat-o de încă trei ori, în zona abdomenului. Sora lui Mirel Dragomir a fost cea care a descoperit trupul fără viață, fiind un șoc uriaș pentru ea, apoi a chemat poliția.

CITEȘTE ȘI: Verișoara Andreei Morega, tânăra ucisă de Mirel Dragomir, mesaj emoționant după moartea ei. Familia ei nu își mai găsește liniștea / VIDEO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191