Mesajul ironic postat de CTP după calificarea României la EURO 2024. Cine merita, de fapt, triumful „tricolorilor”

Mesajul ironic postat de CTP după calificarea României la EURO 2024. Cine merita, de fapt, triumful „tricolorilor”

După o pauză de opt ani, naționala de fotbal a României a reușit să se califice la EURO 2024, competiție ce se va desfășura în Germania. 

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Calificarea „tricolorilor” lui Edi Iordănescu la EURO 2024 a venit după ce au învins Israelul (socr 2-1), sâmbătă, într-un meci disputat în Ungaria. Turneul final găzduit de Germania va fi transmis în exclusivitate în România pe PRO TV și VOYO.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Acest succes a fost comentat și de Cristian Tudor Popescu. Gazetarul a postat un mesaj ironic vizavi de parcursul „tricolorilor”- în preliminarii și a atriubuit meritul calificării fanilor naționalei.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Cine merită calificarea

Învingând unele dintre cele mai puternice echipe de pe glob, adică Andorra, Belarus, Kosovo, Israel și Elveția, în meciuri formidabile, în care n-a avut nici urmă de noroc, naționala de fotbal a României s-a calificat, în fine, la Europene. Însă, după părerea cârciocară a subsemnatului, cei care merită cu adevărat această calificare sunt necăjiții și statornic entuziaștii suporteri ai tricolorilor, care și-au înghițit dezamăgirile atâta amar de ani, fără să se lase păgubași.

Un rol decisiv în calificare mi se pare că au avut cei doi comentatori tv, care au dat cu gura patriotic din răsputeri la meciul Israel-România – fără ei, pierdeam. Cred că este „imperios necesar” ca toate confruntările naționalei de la turneul final din Germania să fie heirupite de aceiași”, a reacționat Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

În ultima etapă din Grupa I a preliminariiilor EURO 2024, „tricolorii” vor juca, marți, de la ora 21:45, pe Arena Națională, împotriva Elveției.

Pentru a câștiga grupa, România are nevoie de un egal.

Articol recomandat de

FOTO „Rusia e vie și și-a etalat puterea!” Naționala lui Karpin, victorie cu 8-0 în fața a peste de oameni

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191