Mesajul lui Zelenski pentru Diana Șoșoacă. „Nici măcar nu înţelegeţi despre ce vorbiţi”. Șoșoacă: „Piticule”

Mesajul lui Zelenski pentru Diana Șoșoacă. „Nici măcar nu înţelegeţi despre ce vorbiţi”. Șoșoacă: „Piticule”

Volodimir Zelenski s-a aflat marți în București într-o primă vizită oficială în țara noastră de la începutul conflictului declanșat de Rusia. În programul său, liderul de la Kiev avea stabilit și un discurs în Parlamentul României. Acesta a fost anulat după ce Diana Șoșoacă a avut un mesaj pe facebook prin care transmitea că dacă Volodimir Zelenski vine în Parlamentul României „ va fi rău”. Pentru a evita o situație neplăcută în fața oaspetelui politicienii români au anulat discursul. Șoșoacă, tot a făcut circ pe holul Parlamentului numindu-l pe Volodimir Zelenski „pitic dansator”.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Și liderul AUR, George Simion a avut un mesaj pe rețeaua socială prin care saluta anularea discursului liderului de la Kiev. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„Cu durere în suflet, anunțăm că viteazul președinte ucrainean Volodimir Zelenski nu va mai veni astăzi în Parlamentul României”, a scris Simion pe facebook.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Vă doresc pace”

Într-un intreviu la Digi24, Volodimir Zelenski a avut un mesaj pentru Diana Șoșoacă și liderul AUR.

Ce aş putea să le spun acestor oameni? Vă doresc pace. Nu vă pot dori război pentru că atunci aţi înţelege ce greşeli faceţi, despre ce vorbiţi. Nici măcar nu înţelegeţi despre ce vorbiţi. Ce înseamnă să pierzi un copil? Nu doresc nimănui asta. Nu doresc asta nimănui, nimănui dintre cei care susţin Ucraina sau Rusia.

Nu doresc război nimănui pentru că în război singura misiune este să rămâi în viaţă. Alegerea este una simplă, alegi viaţa. Nu e o alegere între oameni, între candidaţi. Fiţi inteligenţi, fiţi deştepţi, susţineţi viaţa şi asta-i tot”, a declarat preşedintele Ucrainei.

Șoșoacă nu a renunțat la circ nici după anularea discursului

Diana Șoșoacă s-a dat din nou în spectacol pe holurile Parlamentului după ce Volodimir Zeleneski a ajuns în Parlament.

Ținând o hartă deasupra capului, ea a spus că Ucraina ar avea de restituit teritorii României. 

În Parlament, Zelenski a fost flancat de zeci de oameni de la forțele de ordine. Șoșoacă nu a ratat ocazia de a face bășcălie de președintele Ucrainei.

„E bine că după ce i-am promis că nu îi dau bătaie a avut curaj să vină. I-am transmis că nu îl bate mama națiunii, imediat a prins curaj piticul dansator”, a spus Șoșoacă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191