Mesajul Monicăi Odagiu, după ce a accidentat mortal un bărbat, în Capitală: „Sunt traumatizată/Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă”

Mesajul Monicăi Odagiu, după ce a accidentat mortal un bărbat, în Capitală: „Sunt traumatizată/Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă”

Actrița a transmis un mesaj, prin intermediul unei rețele de socializare, după ce a accidentat mortal un tânăr, duminică, în centrul Capitalei. „Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins”, a scris Monica Odagiu.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Tânăra a ales să transmită, duminică noapte târziu, un mesaj din care reiese că trăiește un șoc. „Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit”, a scris Monica, pe Facebook, în urma accidentului soldat cu decesul unui bărbat de aproximativ 35 de ani.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

Actrița susține că a „făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie”.

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

Mesajul integral al Monicăi Odagiu

Actrița a ținut să menționeze faptul că totul a fost înregistrat pe camere video.

Redăm în cele ce urmează, integral, mesajul postat pe pagina de Facebook a Monicăi Odagiu:

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”.

Primele informații de la Poliție

Accidentul grav, soldat cu decesul unui bărbat, s-a produs duminică după-amiază, în Capitală. Din primele informații, totul s-a întâmplat în dreptul staţiei STB Luterană. Din păcate, deși la fața locului au intervenit cadre medicale, care au făcut manevre de resuscitare, victima accidentului nu a putut fi salvată.

„La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis duminică Brigada Rutieră.

Cine e Monica Odagiu

Numele Monicăi Odagiu a devenit cunoscut publicului după ce tânăra a participat la emisiuni televizate, dar a jucat și în piese de teatru, precum și într-un film cunoscut.

Monica a participat la emisiunea „Vocea României”, dar și la „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, potrivit avantaje.ro. De asemenea, tânăra actrița în vîrstă de 26 de ani a apărut și în filmul „Teambuilding”. Totodată, ea e și actriță de teatru.

Nici latura personală a vieții actiței n-a scăpat de atenția presei. Multă vreme s-a speculat că Monica Odagiu a trăit o poveste de dragoste alături de Dan Bittman, notează aceeași sursă. E vorba despre cunoscutul muzician din trupa Holograf.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191