Mesajul postat de Victor Cornea pentru Andreea Bălan. Ce urare i-a făcut iubitei sale, de ziua ei de naștere / FOTO

Mesajul postat de Victor Cornea pentru Andreea Bălan. Ce urare i-a făcut iubitei sale, de ziua ei de naștere / FOTO

Este zi de sărbătoare în familia Andreei Bălan și asta pentru că frumoasa artistă a împlinit astăzi vârsta de 39 de ani. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Victor Cornea a postat o fotografie emoționantă cu el și artista, dar și un mesaj. Iată ce urare i-a făcut jucătorul de tenis iubitei sale astăzi!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar ei nu de foarte mult timp și-au făcut relația publică. Acum, de ziua de naștere a juratei de la Te cunosc de undeva, tenismenul i-a făcut o urare specială. Iată ce a postat pentru aceasta!

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Ce mesaj a postat Victor Cornea pentru Andreea Bălan

Cu ocazia zilei de naștere a Andreei Bălan, Victor Cornea a postat o poză cu ei doi, în care cei doi îndrăgostiți se îmbrățișează. Alături de această fotografie, celebrul jucător de tenis a pus și un mesaj frumos.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Cei doi îndrăgostiți sunt mai fericiți ca niciodată și se bucură împreună de momentele frumoase și timpul liber pe care îl au. Mai ales de când și-au făcut relația publică, aceștia postează des poze cu ei pe rețelele de socializare.

Jurata de la Te cunosc de undeva,primele imagini în brațele iubitului ei

De asemenea, de ziua ei de naștere, Andreea Bălan a făcut publice primele imagini în brațele iubitului ei. Jurata de la Te cunosc de undeva este mai fericită ca niciodată în brațele lui Victor Cornea.

Cu toate că artista era în trecut discretă cu privire la viața ei personală, iată că acum lucrurile sunt din ce în ce mai serioase, iar ea este bucuroasă alături de noul ei partener de viață, astfel că îl și însoțește pe acesta la turneele pe care el le are în tenis.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191