Mesajul transmis de Oana Radu, după ce s-a spus că s-a despărțit de soțul ei: „Am nevoie de o pauză”

Mesajul transmis de Oana Radu, după ce s-a spus că s-a despărțit de soțul ei: „Am nevoie de o pauză”

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au căsătorit în urmă cu aproximativ 3 ani, iar acum au apărut zvonuri potrivit cărora mariajul lor ar fi ajuns la final. Îndrăgita artistă a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

În urmă cu trei ani, Oana Radu se căsătorea civil cu Cătălin Dobrescu și erau de nedespărțit. Acum au apărut mai multe speculații potrivit cărora cei doi nu ar mai forma un cuplu. Potrivit , cântăreața ar fi șters mai multe fotografii cu soțul ei de pe rețelele de socializare și a transmis un mesaj în care anunță că trece printr-o perioadă dificilă.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

„Guys, nu sunt așa prezentă în online fiindcă nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele… Sunt bine, doar că am nevoie de o pauză… Revin curând! (…) Cei care vă spun că sunteți prea mult trebuie lăsați să caute mai puțin în altă parte ! ? Voi sunteți de ajuns, sunteți unici și absolut minunați!”

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Un alt semn al presupusei despărțiri ar fi că soțul vedetei nu îi mai este manager. Cătălin Dobrescu se ocupa de cariera Oanei Radu și o susținea în tot ceea ce face. Momentan, cei doi nu au făcut declarații despre despărțire și nu au confirmat zvonurile apărute.

Totuși, fanii vedetei sunt curioși să afle ce se întâmplă cu artista lor preferată. Oana Radu a primit un comentariu neașteptat din partea unei fete care o urmărește pe rețelele de socializare: „Nu mai ai nicio poză cu soțul tău, ai zis că treci printr-o perioadă mai grea, plus că în descrierea de la profil, la manager nu mai este trecut Cătălin. Sper să mă înșel, și dacă nu… viața merge înainte, dragă Oana! Ești sănătoasă, frumoasă și fiecare șut în fund este un pas înainte. Dumnezeu nu dă niciodată mai mult decât putem duce!”

Oana Radu a lansat o melodie de despărțire

Recent, artista a lansat o melodie despre despărțire, iar versurile sunt extrem de dure. „Cred că și despărțirile aveau nevoie de o piesă a lor! Nu mereu se termină totul frumos, din păcate!”, este mesajul Oanei Radu, pe care l-a lansat odată cu noua sa piesă.

„În viața mea nu vreau să mai aud de tine / Mi-ai făcut rău când mi-ai promis că îmi faci doar bine / În viața mea nu vreau să mai aud de tine / Fă-mă să-mi fie dor / Să îmi fie dor de tine”, așa sună refrenul melodiei „Fă-mă să-mi fie dor” lansată zilele trecute de cântăreață.

Ce spunea Oana Radu despre căsnicia cu Cătălin Dobrescu

Datorită soțului ei, vedeta a scăpat de kilogramele în plus, iar acum arată mai bine ca niciodată. Aceasta a vorbit în urmă cu un an despre cum decurge relația lor.

„Lucrurile se țin destul de proaspete între noi pentru că suntem două firi destul de piperate. Nu neapărat că ne certăm, însă ne contrazicem foarte mult. (…) Toate discuțiile noastre sunt doar de la subiectul mâncare.

De ce ai mâncat? De ce n-ai făcut astăzi ca lumea antrenamentul? Câte zile vrei să mai mănânci? Câte mese interzise vrei? (…) Mănânc și pe ascuns. El mă ceartă la ce vede”, a mărturisit Oana Radu într-o emisiune TV, potrivit Spynews.

„Dumnezeu îmi ajută că am un om așa lângă mine. Dacă ar fi fost Cătă ca mine, nu cred că mă mai vedeați… vă trebuia ceva să mă filmați din satelit. Era rău de tot”, a adăugat cântăreața.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191