Mesajul zilei pentru o zodie de la Fecioara Maria. Nativii primesc acum harul divin

Mesajul zilei pentru o zodie de la Fecioara Maria. Nativii primesc acum harul divin

Ne aflăm în luna august, perioadă importantă, asta căci este sărbătorită Adormirea Maicii Domnului. Astfel, astrele au pregătit chiar de la începutul acestei perioade câteva vești pentru nativii din Horoscop. Totodată, în luna în care tocmai ne aflăm, doar un nativ va fi protejat de Univers și va avea parte de o perioadă magică. Despre cine este vorba și cum va arăta august 2023 pentru această zodie. Mesajul zilei pentru o zodie de la Fecioara Maria. Nativii primesc acum harul divin.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

O zodie din Horoscop primește cu inima deschisă un mesaj al zilei de vineri, 4 august 2023, cu scop de împuternicire, susținere și claritate pentru călătoria de viață din partea Fecioarei Maria.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Mesajul zilei pentru o zodie de la Fecioara Maria

Fecioara Maria este un vindecător puternic și plin de compasiune. În același timp, Ea este un mare învățător spiritual pentru noi, fiind dornică să ne ajute pe toți, indiferent de religia fiecăruia.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Tot ceea ce ai de făcut ca să începi să te conectezi la ea și să lucrezi cu ea este să o chemi și îți va fi alături, acest lucru prin rugăciune. Puțini știu, însă, Fecioara Maria este în special preocupată să ajute copiii, părinții și pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de vârstă, precum cei bolnavi sau săraci.

Mesajul zilei pentru zodia Fecioară

Sufletul pereche

Zodia Fecioară este zodia cea mai sensibilă din întreg Horoscopul. Mai mult, sufletul pereche al nagtiviilor poate fi o persoană cu care au avut sau au o relație romantică și care face parte din grupul lor spiritual. Ei bine, se întâmplă foarte rar ca sufletele pereche să trăiască în același timp pe Pământ.

Mesajul zilei pentru acești nativi născuți în zodia Fecioarei este să scrie o scrisoare pentru îngerii păzitori ai sufletului lor pereche, să își exprime sentimentele, gândurile și chiar întrebările.

CITEȘTE ȘI: De ce este dificil să descifrezi personalitatea unui bărbat din zodia Vărsător. Se spune că sunt cei mai excentrici nativi

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191