Meteorologii anunță ploi și răcirea vremii. Unde va fi cel mai frig în România

Meteorologii anunță ploi și răcirea vremii. Unde va fi cel mai frig în România

Atenție români urmează zile de toamnă autentică. Temperaturile scad și mai mult de jumătate de ţară intră sub atenţionare cod galben de vânt până sâmbătă dimineaţă și încep ploile. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 20 de grade, iar cele minime între 0 grade în estul Transilvaniei şi 14 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Conform meteorologilor, începând de joi ora și până sămbătă, 4 noiembrie, ora  vremea se va răci accentuat și vor fi intensificări ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 20 de grade, iar cele minime între 0 grade în estul Transilvaniei şi 14 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Unde se vor înregistra intensificări ale vântului 

”Vântul se va intensifica treptat, pe parcursul nopţii de joi spre vineri în Banat, Crişana şi Maramureş, precum şi în vestul Carpaţilor Meridionali, apoi şi în Transilvania, Moldova şi restul Carpaţilor Meridionali.  

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Va avea viteze în general de km/h, iar la altitudini de peste 1700 m, vor fi rafale de km/h”, transmite ANM într-un comunicat preluat de  

Unde va fi cel mai frig și unde va ploua 

În jumătatea vestică a teritoriului vor fi averse, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse l/mp. În regiunile sudice şi sud-estice, valorile termice vor fi în scădere, cerul va avea înnorări şi local va ploua. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar probabilitatea de ploaie redusă. În Dobrogea şi celelalte zone de munte vântul va bate ocazional 

Vremea la București

Valorile termice vor fi în scădere şi se vor apropia de cele normale pentru începutul lunii noiembrie, cu o temperatură maximă de grade. Cerul va fi temporar noros şi, mai ales după-amiaza, trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea la munte

În Carpaţii Meridionali şi de Curbură, cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse va ploua. În restul zonei montane, cerul va fi variabil, iar ploi slabe vor fi posibile doar izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări noaptea mai ales pe creste, unde rafalele vor depăşi km/h. Temperaturile vor fi uşor mai ridicate faţă cele din ziua precedentă. Pe văi şi în depresiuni, izolat se va forma ceaţă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191