Atunci când vrem să pregătim o masă sănătoasă, poate că cea mai bună opțiune pe care o avem la dispoziție este un grătar! Iar în privința cărnii spre care ar trebui să ne orientăm, probabil că nu mai este un secret că cea mai bună alegere pe care o putem face este carnea de pește. Însă, atunci când o punem pe grătar, aceasta se poate lipi și distruge rețeta pe care încercăm să o facem! Din fericire, există un truc ingenios care vă va scăpa de această problemă!
Atunci când vrem să pregătim o masă sănătoasă și delicioasă, poate că cea mai bună opțiune pe care o avem la dispoziție este un grătar! Iar dacă vrem să folosim o carne care îmbină perfect sănătatea cu gustul delicios, probabil că nu mai este un secret pentru niciunul dintre noi că cele mai bune alegeri pe care le putem face sunt carnea de pește (mai ales de somon), ori de pui! Însă, atunci când punem carnea pe grătar, aceasta se poate lipi și distruge rețeta pe care încercăm să o facem! Din fericire, există un truc ingenios care vă va scăpa de această problemă!
Iar singurul lucru de care avem nevoie pentru ca peștele nostru să nu se mai lipească niciodată de grătar este o lămâie! Da, o banală lămâie este ingredientul care va face fumul în exces și carnea arsă din cauza grătarului o chestiune a trecutului!
Tot ce trebuie să faceți este să tăiați lămâia în felii subțiri, iar apoi să puneți carnea la grătar pe „patul” format din aceste felii! Iar acest truc nu se rezumă doar la carnea de pește, el poate fi folosit și la pui, ori orice altă carne punem la grătar!
Iar pe lângă faptul că peștele nu se va mai lipi niciodată de grătar, lămâia îi va oferi o aromă mult mai puternică și ușoară, iar somonul vostru va fi mult mai delicios ca de obicei!