Metoda garantată pentru ca peștele să nu se mai lipească de grătar sau tigaie! Toți bucătarii de top o folosesc

Metoda garantată pentru ca peștele să nu se mai lipească de grătar sau tigaie! Toți bucătarii de top o folosesc

Atunci când vrem să pregătim o masă sănătoasă, poate că cea mai bună opțiune pe care o avem la dispoziție este un grătar! Iar în privința cărnii spre care ar trebui să ne orientăm, probabil că nu mai este un secret că cea mai bună alegere pe care o putem face este carnea de pește. Însă, atunci când o punem pe grătar, aceasta se poate lipi și distruge rețeta pe care încercăm să o facem! Din fericire, există un truc ingenios care vă va scăpa de această problemă!

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Atunci când vrem să pregătim o masă sănătoasă și delicioasă, poate că cea mai bună opțiune pe care o avem la dispoziție este un grătar! Iar dacă vrem să folosim o carne care îmbină perfect sănătatea cu gustul delicios, probabil că nu mai este un secret pentru niciunul dintre noi că cele mai bune alegeri pe care le putem face sunt carnea de pește (mai ales de somon), ori de pui! Însă, atunci când punem carnea pe grătar, aceasta se poate lipi și distruge rețeta pe care încercăm să o facem! Din fericire, există un truc ingenios care vă va scăpa de această problemă!

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Iar singurul lucru de care avem nevoie pentru ca peștele nostru să nu se mai lipească niciodată de grătar este o lămâie! Da, o banală lămâie este ingredientul care va face fumul în exces și carnea arsă din cauza grătarului o chestiune a trecutului!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Tot ce trebuie să faceți este să tăiați lămâia în felii subțiri, iar apoi să puneți carnea la grătar pe „patul” format din aceste felii! Iar acest truc nu se rezumă doar la carnea de pește, el poate fi folosit și la pui, ori orice altă carne punem la grătar!

Iar pe lângă faptul că peștele nu se va mai lipi niciodată de grătar, lămâia îi va oferi o aromă mult mai puternică și ușoară, iar somonul vostru va fi mult mai delicios ca de obicei!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191