Metoda ‘Polițistul’: cum au ajuns doi tineri să curețe prostituatele de bani și carduri, susținând că sunt oameni ai legii

Metoda ‘Polițistul’: cum au ajuns doi tineri să curețe prostituatele de bani și carduri, susținând că sunt oameni ai legii

Doi tineri din judeţul Buzău, cu vârste de 21 şi 23 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru că ar fi uzat fără drept de calitatea de poliţist şi ar fi deposedat de bani şi carduri bancare mai multe femei, ei fiind cercetaţi pentru uzurpare de calităţi oficiale şi tâlhărie calificată, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Potrivit sursei citate, din cercetări a reieşit că cei doi bărbaţi, în vârstă de 21 şi 23 de ani, ar fi pătruns în camere închiriate în regim hotelier, sub pretextul întreţinerii de relaţii sexuale şi, ulterior, pretinzând, fără drept, că ar fi funcţionari publici, le-ar fi deposedat pe femei de bani şi de cardurile bancare, informează Agerpres.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Prejudiciul a fost estimat de părţile vătămate, patru tinere, cu vârste cuprinse între 26 şi 34 de ani, la 7.000 de lei.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

„În data de 12 noiembrie a.c., în urma identificării şi depistării celor doi tineri, poliţiştii au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Buzău şi în comuna Smeeni, în baza mandatelor emise de Judecătoria Buzău. În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, trei pistoale de tip airsoft, două hamuri pentru pistol, o legitimaţie şi o insignă asemănătoare celor ale unei instituţii, două cagule, două perechi de mănuşi şi patru telefoane mobile”, se arată într-un comunicat de presă.

Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău pentru audieri şi reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Acţiunea s-a derulat cu suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191