Metoda ‘Polițistul’: cum au ajuns doi tineri să curețe prostituatele de bani și carduri, susținând că sunt oameni ai legii

Metoda ‘Polițistul’: cum au ajuns doi tineri să curețe prostituatele de bani și carduri, susținând că sunt oameni ai legii

Doi tineri din judeţul Buzău, cu vârste de 21 şi 23 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru că ar fi uzat fără drept de calitatea de poliţist şi ar fi deposedat de bani şi carduri bancare mai multe femei, ei fiind cercetaţi pentru uzurpare de calităţi oficiale şi tâlhărie calificată, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

Potrivit sursei citate, din cercetări a reieşit că cei doi bărbaţi, în vârstă de 21 şi 23 de ani, ar fi pătruns în camere închiriate în regim hotelier, sub pretextul întreţinerii de relaţii sexuale şi, ulterior, pretinzând, fără drept, că ar fi funcţionari publici, le-ar fi deposedat pe femei de bani şi de cardurile bancare, informează Agerpres.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Prejudiciul a fost estimat de părţile vătămate, patru tinere, cu vârste cuprinse între 26 şi 34 de ani, la 7.000 de lei.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

„În data de 12 noiembrie a.c., în urma identificării şi depistării celor doi tineri, poliţiştii au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Buzău şi în comuna Smeeni, în baza mandatelor emise de Judecătoria Buzău. În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, trei pistoale de tip airsoft, două hamuri pentru pistol, o legitimaţie şi o insignă asemănătoare celor ale unei instituţii, două cagule, două perechi de mănuşi şi patru telefoane mobile”, se arată într-un comunicat de presă.

Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău pentru audieri şi reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Acţiunea s-a derulat cu suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.