Metroul care intră într-o clădire cu apartamente. Zeci de oameni trăiesc în acest bloc

Metroul care intră într-o clădire cu apartamente. Zeci de oameni trăiesc în acest bloc

Dacă am locuit vreodată lângă o gară, sau aeroport, cu siguranță că știm deja că nu este deloc o experiență plăcută. Ei bine, se pare că într-un oraș anume din China, lucrurile stau cu totul altfel! Nu doar că oamenii dintr-un bloc de apartamente stau lângă o linie de tren! Dar aceasta trece direct prin interiorul clădirii!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Dacă am avut vreodată „privilegiul” de a locui lângă o gară, sau lângă un aeroport, cu siguranță că știm deja că nu este deloc o experiență plăcută! Zgomot, trafic, chiar și trepidații ale clădirii, toate aceste probleme pot fi la ordinea zilei, într-o asemenea situații! Ei bine, se pare că într-un oraș anume din China, lucrurile stau cu totul altfel! Nu doar că oamenii dintr-un bloc de apartamente stau lângă o linie de tren! Dar aceasta trece direct prin interiorul clădirii!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Mai precis, această situație extrem de neobișnuită se petrece în orașul Chongqing, din sud-estul Chinei, unde o linie de trece prin interiorul unei clădiri de apartamente cu 19 etaje! Se pare că aceasta a fost gândită special pentru ca trenul să treacă pe aici, datorită spațiului extrem de limitat din aceat oraș situat la munte. Iar situația este chiar mai bizară decât atât! Se pare că nu doar că trenul trece prin clădire, dar există și o stație în această locație!

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Linia de metrou, alături de stația aferentă, ocupă spațiul a două etaje din această clădire, iar atât cei care locuiesc în aceste apartamente, cât și oricare alt locuitor din oraș poate folosi stația de tren din clădire. Iar în ciuda faptului că spațiul nu este deloc blând cu orașul Chongqing, acest lucru nu a împiedicat locuitori de aici din a transforma acest loc într-o adevărată metropolă!

Chongqing are o populație uriașă de, 49 de milioane de locuitori, iar datorită spațiului restrâns pe care autoritățile îl au la dispoziție, a fost nevoie de soluții extrem de creative pentru a asigura o infrastructură eficientă în locul cunoscut drept „Orașul Muntelui”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191