„Mi-a spus că oamenii au în tipar Răul, și că le place!” Cine este Patricia, tânăra găsită moartă și legată la picioare într-un hotel din Timișoara

„Mi-a spus că oamenii au în tipar Răul, și că le place!” Cine este Patricia, tânăra găsită moartă și legată la picioare într-un hotel din Timișoara

O minte strălucită, o tânără cu un viitor promițător în față și susținere din partea familiei – toate au devenit o amintire acum, după ce Patricia Maria a decis să încheie socotelile cu această viață. Tânăra găsită mortă într-o cameră de hotel din Timișoara nu a lăsat în urmă doar o mare durere, ci și multe întrebări fără răspunsuri.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Duminica trecută, în jurul orelor prânzului, o recepționeră a unui hotel din Timișoara avea să facă o descoperire șocantă. Patricia Maria, tânăra în vârstă de 25 de ani care se cazase acolo în urmă cu cinci zile, a fost găsită fără suflare, legată de picioare și cu multe pastile în jurul ei.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Patricia Maria fusese internată la psihiatrie

Potrivit informațiilor oferite de Observator News, Patricia Maria suferea de depresie și fusese internată la psihiatrie. Oamenii legii nu au găsit urme de violență pe corpul său și, chiar dacă se așteaptă rezultatele raportului medico-legal, surse din anchetă spun că ar fi fost vorba de o sinucidere.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

„Copil bun, absolventă a unei facultăți de top din Europa, minte strălucită”

Mama Patriciei Maria este dărâmată de durere! Femeia, cadru medical, a mărturisit că fiica sa a fost martoră tuturor încercărilor sale de a schimba ceva în lume. Înainte de a trece în neființă, tânăra i-a mărturisit mamei sale că oamenii „au în tipar Răul”. 

Femeia a mărturisit că mereu a luptat împotriva nedreptăților din această țară pe care le-a și sesizat, însă a fost în zadar. Acum a făcut un apel către oamenii buni, care vor să schimbe ceva, să se unească pentru a stârpi răul „sub toate formele lui”

„Copilul meu -Patricia Maria- a plecat în altă dimensiune. Sufletul meu și viața mea, ființa pentru care mă străduiam să corectez ceva în această lume. Copil bun, absolventă a unei facultăți de top din Europa, minte strălucită.

A trăit și a asistat tăcută la toată lupta mea, la toate nedreptățile suferite. Cu ceva zile înainte de a pleca mi-a spus că oamenii au în tipar Răul, și că le place. În memoria ei voi duce lupta mai departe, voi încerca să curăț această mizerie din sănătate și învățământ care ne afectează viețile de zi cu zi.

Am fost corectă și am sesizat mereu, în timp toate acestea. Autorităților nu le-a păsat, s-au complăcut și au mușamalizat. Acum, în memoria ei, fac un apel către toți oamenii buni pentru a ne coaliza în această extincție a răului sub toate formele lui”, a scris mama Patriciei, pe contul său de Facebook.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191