Mihaela Bilic susține că un fruct nu este bun pentru români. „Practic, ne-au prostit!”

Mihaela Bilic susține că un fruct nu este bun pentru români. „Practic, ne-au prostit!”

Despre avocado se știe că este extrem de sănătos, fiind foarte bogat în vitamine, fibre și acizi grași nesaturați. Este consumat peste tot în lume ca pe o porție esențială de sănătate. Mai mult, majoritatea nutriționiștilor din toată lumea îl introduc în fel de fel de diete, pentru slăbit sau recomandate celor care sunt diagnostigați cu o formă de diabet. Mihaela Bilic, cel mai popular nutriționist din România, desființează fructul și spune că nu este altceva decât „O făcătură la nivel de marketing”.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Mihaela Bilic spune că avocado nu este bun pentru români

De o bună bucată de vreme, avocado este văzut ca un fruct minune, iar în România, fructul verde și cremos, a câștigat din ce în ce mai mult teren. Despre avocado, specialiștii au spus că este bogat în grăsimi sănătoase, fibre, vitamine și minerale esențiale, cum ar fi vitamina K, vitamina C, vitamina E, acid folic și potasiu. De asemenea, conține antioxidanți care pot ajuta la protejarea organismului împotriva bolilor cronice.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Cu toate acestea, medicul Mihaela Bilic îl desființează și spune că avocado este sănătos pentru oamenii, de exemplu, din America de Sud, dar românii ar trebui să mănânce mai puțin.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Copiii noștri au ajuns să mănânce mai des avocado, fructul pasiunii, ananas și goji, decât pere, gutui, vișine sau merișoare. Avocado are un conținut ridicat de grăsimi. O singură bucată are 350 de calorii.

„Toată lumea mănâncă avocado. Noi nu avem nevoie de avocado în fiecare zi. Poate și el să facă parte dintr-o dietă diversificată, dar nu ne culcăm și ne trezim cu avocado! Nu este ok. În plus, are multe grăsimi. Un avocado are 350 calorii!”, a zis Mihaela Bilic la ProTv.

„Practic, da, ne-au prostit!”

Nutriționistul Mihaela Bilic a mai spus că avocado reprezintă o întreagă industrie și a ajuns o adevărată isterie. Pentru a face față cererii uriașe s-au defrișat păduri întregi pentru pentru a face loc plantațiilor de avocado.

Avocado este sănătos pentru oamenii din America de Sud. Faza cu avocado a fost o făcătură la nivel de marketing și la nivel de industrie alimentară pentru a crește profitul și comerțul din țările care produceau avocado. Practic da, ne-au prostit. Acum a devenit o adevărată industrie. Se taie păduri pentru a fi cultivat avocado. Este o isterie generală”, a mai spus nutriționistul potrivit aceleiași surse.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191