Mihaela Rădulescu și-a umilit fostul iubit: „Cred că și astăzi are probleme la așternut”

Mihaela Rădulescu și-a umilit fostul iubit: „Cred că și astăzi are probleme la așternut”

Povestea primei nopți de amor a vedetei Mihaela Rădulescu este una spumoasă și plină de umor, oferind o privire în culisele unei experiențe adolescentine care a lăsat amprente. Diva de Monaco nu a ezitat să împărtășească această poveste amuzantă din trecutul ei, oferind fanilor săi o privire sinceră în lumea sa personală.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Prima noapte de amor a Mihaelei Rădulecu

Întrebată cum a decurs prima sa noapte de amor, Mihaela Rădulescu a răspuns cu sinceritate și haz. La vârsta de aproape 17 ani, cu o curiozitate intensă și o dorință evidentă, vedeta a preluat inițiativa, iar noaptea s-a transformat într-o experiență dezastruoasă, din cauza timidității și stângăciei primului ei iubit.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cum l-a caracterizat Diva de Monaco pe primul său iubit

Cu o doză sănătoasă de autoironie, Mihaela Rădulescu l-a caracterizat pe partenerul ei de atunci drept un adolescent stângaci și complexat. Într-un interviu pentru revista Tango, vedeta a povestit: „Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Această mărturisire onestă și amuzantă oferă privitorilor o imagine autentică a trecutului lui Mihaela Rădulescu și arată că și celebritățile au momente jenante în viața lor personală.

Cât câștigă vedeta la evenimentele la care participă

Pe lângă revelațiile picante despre prima noapte de amor, Mihaela Rădulescu rămâne o prezență solicitată la evenimente și apariții publice. Cu o carieră bogată în media, vedeta nu ezită să-și pună la preț timpul și notorietatea. Potrivit informațiilor de pe , Mihaela Rădulescu cere cel puțin de euro pe oră pentru a participa la un eveniment. Această sumă reflectă valoarea și experiența sa în industrie, iar cererea sa ridică standardele pentru prezențele vedetelor în lumea evenimentelor mondene.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191