Mihai Albu, promisiunea pe care i-a făcut-o fiicei sale: „Mi-a cerut să nu mai vorbesc despre mama ei”. Nu are relația pe care și-o dorește cu Mikaela

Mihai Albu, promisiunea pe care i-a făcut-o fiicei sale: „Mi-a cerut să nu mai vorbesc despre mama ei”. Nu are relația pe care și-o dorește cu Mikaela

Mihai Albu a divorțat de Iulia în urmă cu 10 ani și au împreună un copil. Celebrul designer de pantofi i-a promis fiicei sale că nu va mai vorbi niciodată despre mama ei.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Mihai Albu a fost invitat recent la podcastul „Ameritat cu Nasrin”, unde și-a deschis sufletul și a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica lui, Mikaela. Designerul de pantofi a fost căsătorit cu Iulia Albu până în anul 2013 și nu au rămas în relații foarte după despărțire.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Mikaela a avut o dorință și i-a cerut tatălui ei să nu mai vorbească în presă despre mama ei. Probabil adolescenta era afectată de declarațiile acide pe care tatăl ei le făcea la adresa Iuliei Albu.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Eu eram cunoscut, ea era frumoasă, apoi a devenit și ea cunoscută. I-am promis fetiței mele că nu mai vorbesc despre mama ei deloc. I-am promis, pentru că mi-a cerut Mikaela acest lucru”, a mărturisit Mihai Albu la podcastul lui Ameri Nasrin.

Mikaela are acum 14 ani și este în clasa a VIII-a. Programul adolescentei este unul foarte încărcat, pentru că face meditații și se pregătește pentru Evaluarea Națională 2024. Mihai Albu suferă că nu își vede copila mai des, însă îi înțelege programul aglomerat.

„Este ok relația noastră. Vorbim la telefon, dar cu vizitele este mai greu. Bine, acum a și crescut. De curând a împlinit 14 ani și o să aibă buletin. Acum are și ea program, meditații, școală. Acum vine mai greu, pentru că mai are și prieteni. O înțeleg că vine mai rar”.

„Nu am relația tată-fiică pe care mi-o doresc”

Fostul soț al Iuliei Albu recunoaște că nu are relația pe care și-o dorește cu fiica lui, însă acceptă situație. Mihai Albu și-ar fi dorit ca Mikaela să vină mai des în vizită, dar înțelege că acum are alte priorități. Celebrul designer de pantofi se bucură de fiecare dată când vorbește cu fiica sa la telefon și este mândru de modul frumos în care a crescut.

„Nu am relația tată-fiică pe care mi-o doresc. Eu îmi doream această relație să fie altfel. Acum eu nu am ce să mai fac… că s-au pierdut anii importanți. Cred că asta se întâmplă atunci când părinții se despart. Cel care nu locuiește cu copilul pierde din legături. (…)

„Acum nu mai sunt restricții din partea Iuliei, dar programul fetei este altfel”

Am cam fost în toate momentele importante din viața ei. Am fost și la deschiderile anilor școlari. Aniversările le-am sărbătorit doar când a fost rândul meu, dar în rest am vorbit la telefon. A fost convenția un an eu, un an ea. Anul acesta nu a făcut petrecere, dar nu știu de ce. Nu ne vedem cât ar trebui. Așa e să fie… Acum nu mai sunt restricții din partea Iuliei, dar programul fetei este altfel. A crescut… are și alte obligații. Asta e adolescența. E în clasa a VIII-a acum și acum studiul contează foarte mult și respect programul ei. Nu vreau să intervin peste programul acesta”, a declarat Mihai Albu pentru sursa mai sus-menționată.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191