Mihai Bobonete, rușinicăăăă! Actorul din Las Fierbinți a tras un vânt în lift, de față cu administratorul locului

Mihai Bobonete, rușinicăăăă! Actorul din Las Fierbinți a tras un vânt în lift, de față cu administratorul locului

Cunoscut pentru poveștile sale fabuloase, Mihai Bobonete a relatat în cadrul unei emisiuni un moment de-a dreptul hilar prin care a trecut. Celebrul actor din serialul „Las Fierbinți” și juratul de la „Românii au talent” și-a amintit de un incident amuzant în lift, când, din greșeală, a tras un vânt de față cu administratorul blocului.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Invitat la emisiunea „Morning Glory” cu Răzvan Exarhu, Mihai Bobonete a vorbit despre o nouă întâmplare hilară, de pe vremea când soția sa era însărcinată pentru prima dată. Se pare că actorul a fost protagonistul unui moment care a reușit, din nou, să stârnească hohote de râs. Mihai Bobonete a povestit că, aflat în lift după ce soția sa însărcinată cu băiatul lor l-a trimis să cumpere un pepene, fără să vrea, a tras un vânt de față cu administratorul blocului.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

„Noi stăteam la Baba Novac, la etajul 5 și administratorul la 9. M-a trimis nevastă-mea, era însărcinată cu Octav, să cumpăr pepene. M-am dus la magazin și am găsit un pepene de 9 kilograme, era seara pe la 20:30.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Am ajuns acasă, am urcat în lift cu pepenele, care avea 9 kilograme, l-am pus jos și exact când să se închidă ușile, apare doamna administratoare, soția: «Ține-ți liftul!» Am ținut liftul, intră. Pun pepenele jos.

Ea știind că o să coboare la 9, mă lasă pe mine în fața ei că eu coboram la 5, se pune în spatele meu. La 5, când să ridic pepenele… și pepenele mare, și eu mare, ori oboseală ori pe dracu. Băi, nu a fost vreo fâsâită sau amortizată, a fost concert rock. S-a auzit tare, dar nu din gura mea.

Fii atent, am ridicat pepenele, am rămas așa și mă gândeam: «Ce dracu să îi zic, mă? Să mă întorc?» Se întâmplase între mine și ea, în lift, femeie în toată firea. M-am întors la ea să îi zic «Îmi cer scuze», voiam să îi zic și să o ia pe scări încă 4 etaje, că nu mai era de stat acolo. Ea s-a uitat la mine, era lipită așa de lift, și a zis: «Și mai aveți și 11 milioane la întreținere»”, a povestit Mihai Bobonete, în emisiunea „Morning Glory” cu Răzvan Exarhu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191