Mihai Leu, mesaj de pe patul de spital. Campionul a fost internat de urgenţă, din cauza unor complicaţii apărute după o operaţie

Mihai Leu, mesaj de pe patul de spital. Campionul a fost internat de urgenţă, din cauza unor complicaţii apărute după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti. Acum, de pe patul de spital, acesta a transmis un mesaj. 

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital 

„Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile pozitive. Sunt pe mâini bune și deja mă gândesc să revin cât mai curând la curse. Al vostru, Mihai Leu”, a scris el pe pagina sa de socializare. Vă reamintim, campionul la box şi raliu este internat la Spitalul Fundeni din Capitală, unde a fost transferat de la Hunedoara.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Mihai Leu ar avea probleme din cauza unor complicaţii apărute după o intervenţie chirurgicală suferită acum trei săptămâni. În 2014, Leu a aflat că are cancer la colon. Sportivul a petrecut atunci două luni în spital şi a fost operat de două ori. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Ce spunea sportivul, în trecut, după operație

„Sunt ok acum. Vă mulțumesc că vă gândiți la mine. Am fost internat la Hunedoara și a apărut o complicație. Acum sunt la domnul doctor Irinel Popescu. Nu îmi place să vorbesc despre acest lucru. Sunt optimist, lucrurile par să fie în regulă. Eu sper să mă refac în timp util și să fiu la următoarea etapă de raliu”, a declarat Mihai Leu pentru ProSport. „El a fost operat acum vreo lună de zile, la Spitalul Militar, și a avut o ușoară complicație la plagă, cumva neimportant”, spunea doctorul Irinel Popescu. 

Cine este Mihai Leu 

Mihai Leu s-a născut la Hunedoara, tatăl lui fiind un cunoscut sportiv al anilor ’70-’80 în automobilismul românesc, devenind campion național la viteză pe circuit și vicecampion național la viteză în coastă. 

Leu a început să boxeze la Clubul Constructorul din Hunedoara în 1977, iar la doar 19 ani a decis să fugă din România comunistă, în Germania, acolo unde a devenit campion mondial, dar s-a retras din activitate din cauza problemelor medicale. În afară de box și automobilism, Mihai este pasionat și de fotbal, iar echipa lui de suflet este Corvinul Hunedoara, marea revelație din acest sezon.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191