Mihail Pautov: „Am fugit de sărăcia și dezastrul în care trăiam…” Incredibila poveste a lui MediCOOL de la Antena 1

Mihail Pautov: „Am fugit de sărăcia și dezastrul în care trăiam…” Incredibila poveste a lui MediCOOL de la Antena 1

Doctor Mihail sau MediCOOL. Așa este renumit pe rețelele sociale sau la TV dr. Mihail Pautov. A devenit celebru odată cu apariția în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, unde a fost cooptat de producători pentru că avea un cont de instagram foarte popular, cu sfaturi medicale inedite. Puțină lume știe însă povestea sa dinaintea celebrității. Dr. Mihail Pautov a povestit, într-un interviu pentru , de ce familia sa a plecat din Republica Moldova atunci când el avea doar 7 „Am fugit de sărăcia și dezastrul în care trăiam”, a mărturisit el.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Dr. Mihail Pautov are acum propria emisiune, „MediCOOL”, care se bucură de mare succes și astăzi a revenit pe micile ecrane cu prima ediție din sezonul cu numărul 5.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

„Pe mine m-au făcut să vin în România părinții, aveam 7 ani atunci când m-am mutat aici. Și bine au făcut. Am fugit de sărăcia și dezastrul în care trăiam și am fi trăit în Republica Moldova din acele timpuri”, a povestit el, pentru sursa menționată. 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Dr. Mihail Pautov: „Mi-a fost greu cu limba, în primul an”

Nu i-a fost deloc ușor să se adapteze aici, dar cu timpul a îndrăgit din ce în ce mai mult România. „Mi-a fost greu cu limba, în primul an, și cu faptul că toți îmi spuneau «rusul – Uite-l pe rus, a venit rusul». Dar, în timp, m-am acomodat și iubesc România.

Sincer, nu aș pleca nicăieri de aici. Sunt atât de multe lucruri frumoase, dar și lucruri corectabile, încât simt că am nevoie de două-trei vieți ca să pot să mă bucur de toate. Dar, în același timp, îmi doresc și să îmbunătățesc ce găsesc aici. And I love it!”, a mai spus el.

De-a lungul timpului li mai ales de când realizează conținut video cu sfaturi medicale, pentru televiziune și pentru rețelele sociale, dr. Mihail Pautov a realizat foarte multe experimente pe propria piele. Și consideră că acestea sunt unele dintre cele mai mari satisfacții.

Dr. Mihail Pautov: „Am slăbit 10 kilograme în 3 săptămâni. Este un experiment periculos”

„Am slăbit 10 kg în trei săptămâni, înainte de filmările de la «MediCOOL» și am documentat cum am făcut asta. Este un experiement periculos și trebuie făcut doar cu supravegherea unui medic, a unui antrenor și a unui nutriționist”, și acesta este doar un exemplu. Din dragoste pentru meserie și pentru pacienții săi, medicul a experimentat și durerile specifice nașterii, datorită unui simulator.

„Ca medic în spital, până acum am participat activ la peste 150 de transplanturi hepatice. Am pus bazele centrului de învățare chirurgicală în cadrul Centrului de Excelență în Medicina Translațională, unde am organizat câteva zeci de workshopuri pentru studenți, rezidenți, dar și chirurgi din toată țara.

Am fost coautor și am publicat câteva articole științifice în specialitatea chirurgicală, legate de transplantul hepatic și în cercetare chirurgicală, legate de ablația tumorală prin electroporație.

Ca medic creator de conținut, realizarea principală, în viziunea mea, este expunerea zilnică a sute de mii de oameni la conținut medical explicat și (sper) înțeles de ei. Și, cel mai important, aplicat. Am un total de 25 de milioane de vizualizări pe lună pe toate platformele”, a mai spus el pentru aceeași sursă.

Dr. Mihail Pautov spune care sunt 5 cele mai importante trucuri pentru sănătate

În ceea ce privește cele mai mari provocări ale timpurilor pe care le trăim, dr. Mihail Pautov a spus care sunt acestea: „Stresul, care este provocat de acest turbo-capitalism în care trăim, este cea mai mare provocare.

Ni se cere mereu mai mult, mereu mai bine, alergăm după o fericire fictivă și ne distrugem sănătatea, fizică și emoțională. Celelalte mari provocări sunt mâncarea ultraprocesată – tot ceea ce înseamnă big-food, mâncare comodă și rapidă și sedentarismul, oentru că stăm prea mult pe loc”.

Apoi a indicat care sunt, în opinia sa, cinci cele mai importante trucuri pentru îmbunătățirea stării de sănătate: „1. Dormi 8 ore pe noapte, fără excepție și fără negociere. 2. Mănâncă 30 de tipuri de fructe și de legume diferite în fiecare săptămână. 3. Sport zilnic: o zi sală de forță, o zi alergat, mers, întot sau orice sport cardiovascular. 4. Lucrează mai puțin și petrece mai mult timp cu familia și cu prietenii. Și 5. Ține un jurnal”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191