Mihnea Vasiliu, fostul manager al Ringier România, a murit în recepţia unui hotel din Bucureşti. Ar fi suferit un infarct – surse

Mihnea Vasiliu, fostul manager al Ringier România, a murit în recepţia unui hotel din Bucureşti. Ar fi suferit un infarct – surse

Ringier a anunţat pe 7 iulie plecarea lui Mihnea Vasiliu de la conducerea companiei. După plecarea furtunoasă de la compania pe care a condus-o în ultimii 13 ani a declarat că va explora noi oportunităţi, nu neapărat în zona de media.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

„După 13 ani la Ringier România am decis să părăsesc compania pentru a explora noi oportunităţi (nu neapărat pe zona de media). Sunt mândru de toţi aceşti ani în care compania a progresat şi în care am avut multe de învăţat. Le sunt recunoscător tuturor celor cu care am lucrat, fără ei nu am fi reuşit să avem aceste rezultate excelente”, a scris Mihnea Vasiliu, la scurt timp după plecarea sa. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ce spun poliţiştii

La data de 27 iulie , în jurul orei , Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 2 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în zona recepției unui hotel din Sectorul 1, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, ar fi acuzat stări de rău.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constatat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

Cine este Mihnea Vasiliu

Mihnea Vasiliu avea o experienţă de peste 30 de ani în managementul de media. A început în 1992, ca CEO al Media Pro România, grup care îngloba operaţiunile de publishing, tipografie, cinema, producţie TV şi distribuţie. A fost timp de 14 ani în fruntea companiei fondată de omul de afaceri Adrian Sârbu. 

În 2007 s-a alăturat grupului Realitatea Caţavencu, ca director adjunct. Realitatea Caţavencu însemna, pe lângă postul de ştiri Realitatea TV, primul lansat în România, şi Academia Caţavencu, Radio Guerrila, The Money Channel, agenţia de presă NewsIn, ziarele Business Standar şi Cotidianul şi Romantica.

Mihnea Vasiliu a făcut parte din echipa de management al Realitatea Caţavencu timp de patru ani, până s-a alăturat Ringier România, care deţine şi Libertatea şi GSP, în calitate de general manager. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191