Mii de angajaţi ai Dacia au ieşit în stradă, la Mioveni

Mii de angajaţi ai Dacia au ieşit în stradă, la Mioveni

Mii de salariaţi ai Dacia participă, joi după-amiază, la un protest faţă de nerespectarea promisiunilor guvernamentale privind modificarea legislaţiei muncii. Acţiunea are loc pe platoul Casei de Cultură de la Mioveni, potrivit news.ro.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

UPDATE – Mii de salariaţi ai uzinei Dacia au ieşit în stradă, la protestul anunţat de sindicalişti. Autorizaţia pentru manifestaţia care are loc în centru oraşului Mioveni a fost obţinută pentru participarea a până la 5.000 de persoane.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Participanţii la protest au adus cu ei fluiere, vuvuzele, tobe, pancarte şi steaguri tricolore sau care poartă însemnele sindicatelor din care fac parte.
Oficiali din cadrul Jandarmeriei au declarat pentru News.ro că protestul se desfăşoară fără incidente.
ŞTIREA INIŢIALĂ – ”Joi, 17 noiembrie, membrii Sindicatului Autoturisme Dacia organizează un miting de protest. Aproximativ 5 mii de angajaţi ai Uzinelor Dacia vor ieşi în stradă”, a transmis, luni, Blocul NAţional SIndical.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Sursa citată a precizat că principalele nemulţumiri sunt legate de nerespectarea promisiunilor guvernamentale privind modificarea legislaţiei muncii.

”De asemenea, membri BNS sunt nemulţumiţi şi de lipsa măsurilor de plafonare a facturilor la energie”, au mai transmis sindicaliştii.

Manifestaţia va avea loc între orele 13.00 şi 14.00, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni.