Mii de angajaţi ai Dacia au ieşit în stradă, la Mioveni

Mii de angajaţi ai Dacia au ieşit în stradă, la Mioveni

Mii de salariaţi ai Dacia participă, joi după-amiază, la un protest faţă de nerespectarea promisiunilor guvernamentale privind modificarea legislaţiei muncii. Acţiunea are loc pe platoul Casei de Cultură de la Mioveni, potrivit news.ro.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

UPDATE – Mii de salariaţi ai uzinei Dacia au ieşit în stradă, la protestul anunţat de sindicalişti. Autorizaţia pentru manifestaţia care are loc în centru oraşului Mioveni a fost obţinută pentru participarea a până la 5.000 de persoane.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Participanţii la protest au adus cu ei fluiere, vuvuzele, tobe, pancarte şi steaguri tricolore sau care poartă însemnele sindicatelor din care fac parte.
Oficiali din cadrul Jandarmeriei au declarat pentru News.ro că protestul se desfăşoară fără incidente.
ŞTIREA INIŢIALĂ – ”Joi, 17 noiembrie, membrii Sindicatului Autoturisme Dacia organizează un miting de protest. Aproximativ 5 mii de angajaţi ai Uzinelor Dacia vor ieşi în stradă”, a transmis, luni, Blocul NAţional SIndical.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Sursa citată a precizat că principalele nemulţumiri sunt legate de nerespectarea promisiunilor guvernamentale privind modificarea legislaţiei muncii.

”De asemenea, membri BNS sunt nemulţumiţi şi de lipsa măsurilor de plafonare a facturilor la energie”, au mai transmis sindicaliştii.

Manifestaţia va avea loc între orele 13.00 şi 14.00, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191