Milionar din România, mesaj dur pentru șoferii care cumpără mașini second hand. Ce vehicul a achiziționat recent: „Este mult mai bun decât o conservă ordinară din occident”

Milionar din România, mesaj dur pentru șoferii care cumpără mașini second hand. Ce vehicul a achiziționat recent: „Este mult mai bun decât o conservă ordinară din occident”

Sorin Constantinescu are o cunoscută pasiune pentru mașini, iar cea mai nouă achiziție din colecția sa impresionantă este o Dacia Duster, pe care a cumpărat-o recent. Mândru de mașina sa, omul de afaceri a postat un videoclip cu automobilul, care, spre surprinderea sa, a stârnit unele comentarii negative din partea internauților. Afaceristul a avut o reacție rapidă împotriva criticilor.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Milionarul român Sorin Constantinescu are o cunoscută pasiune pentru mașini. Printre automobilele sale se numără adevărate comori, cum ar fi un Lamborghini Urus, însă, cea mai nouă achiziție a sa a surprins unele persoane. Sorin Constantinescu a hotărât să adauge în colecția sa impresionantă și o Dacia Duster, pe care a cumpărat-o recent. Mândru de mașina sa, omul de afaceri a postat un videoclip cu automobilul, care, spre surprinderea sa, a stârnit unele comentarii negative din partea internauților. Afaceristul a avut o reacție rapidă împotriva criticilor.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Se pare că noua sa Dacie Duster vine cu o echipare Extreme, cât și o transmisie automată. În ce privește performanța, mașina are un motor pe benzină de 1,3 litri, care poate produce chiar și 150 CP. Desigur, după ce a postat videoclipul cu noua sa mașină, milionarul a avut parte de multe reacții din partea internauților, însă cele negative i-au lăsat un gust amar, hotărându-se să răspundă criticilor.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Unele comentarii chiar au mers atât de departe încât l-au acuzat pe milionar că a fost plătit să facă reclamă Daciei, deoarece o lăuda atât de mult.

„Voiam doar să vă arăt că o mașină nouă, bună, românească este mult mai bună decât o conservă ordinară din occident de 15-20 de ani care îți pune viața în pericol, atât ție cât și familiei tale”, a declarat Sorin Constantinescu.

El a mai continuat, adăugând că „România este țara din Europa cu cele mai multe accidente mortale pentru că umblăm cu toate conservele, în loc să luăm o mașina românească. Poate să nu fie nouă, de doi trei ani, dar în stare bună. Noi preferăm să ne luam un BMW obosit de 15-20 de ani ca să ne vadă foștii colegi de la liceu sau gagică ori mama cât de realizați suntem noi și cu ce BMW umblăm noi.”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191