Ministrul Economiei, Florin Spataru, a venit la Ploiesti

Ministrul Economiei, Florin Spataru, a venit la Ploiesti

Florin Spataru, ministrul Economiei, a efectuat, astazi, o vizita de lucru in judetul Prahova, iar una dintre opririle facute de acesta a fost la Ploiesti.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Ministrul a fost insotit de parlamentarii PSD Prahova Bogdan Toader si Rodica Paraschiv, dar si de prefectul Virgiliu Nanu, la Slanic si Baicoi.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

La Ploiesti, Florin Spataru a fost invitat la sediul Camerei de Comert si Industrie, unde a prezentat stadiul schemei de ajutor pentru industria prelucratoare.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

La finalul intalnirii de astazi, deputatul Bogdan Toader a declarat:

„Domnul Florin Spătaru , ministrul Economiei, unul dintre cei mai activi miniștri ai Guvernului României, a revenit astăzi în județul Prahova. Am fost alături de domnia sa în vizitele pe care le-a făcut la Slănic, la Băicoi și la Ploiești și mă bucur că județul nostru este în continuare în atenția acestui minister important.

Prima oprire – la Salina Slănic, sucursală a Societății Naționale a Sării – SALROM, unde au început să se materializeze proiectele anunțate în cadrul vizitelor anterioare ale colegului nostru social-democrat. Una dintre veștile bune este că a demarat procedura de achiziție a combinei de extracție a sării, un utilaj special, cu o valoare impresionantă – 5 milioane de euro – care, odată pus în funcțiune, va crește securitatea în exploatare a zăcământului de sare. Și pe partea turistică, domnul ministru a anunțat că anul acesta va fi finalizată consolidarea structurii puțului care va deservi liftul pentru turişti.

În plus, domnul Spătaru va face toate demersurile, alături de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pentru reabilitarea infrastructurii de transport feroviar, astfel încât să se reia transportul de sare pe această cale.

A doua oprire – în orașul Băicoi, la primăria din localitate și la o importantă companie producătoare de acoperișuri metalice rezidențiale și industriale, una dintre firmele care s-au dezvoltat continuu, în ciuda problemelor generate de crizele din ultima perioadă.

Ministrul Florin Spătaru a prezentat, ulterior, la sediul din Ploiești al Camerei de Comerț și Industrie Prahova, stadiul schemei de ajutor de stat pentru industria prelucrătoare, unul dintre sectoarele gestionate de Ministerul Economiei.

Politicile publice ale PSD, prin ministerele conduse de colegii noștri, sunt structurate astfel încât să fie susținute atât companiile de stat, cât și cele private. Întâlnirea de astăzi, de la Ploiești, cu reprezentanții mediului de afaceri demonstrează că dialogul direct este una dintre soluțiile pentru problemele actuale, ce nu ar putea fi rezolvate fără înțelegerea reciprocă a tuturor celor implicați.”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191