Ministrul Marcel Boloş a venit in Prahova. Ce a vrut sa verifice

Ministrul Marcel Boloş a venit in Prahova. Ce a vrut sa verifice

Ministerul investițiilor și proiectelor europene anunță că începe distribuţia transei a V-a de pachete cu ajutoare alimentare pentru persoane vulnerabile, oferite din fonduri europene.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Mnistrul Investiţiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, a ajuns, miercuri, la un depozit din Urlați unde are loc ambalarea pachetelor.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

De altfel, acesta este singurul depozit de acest gen, de aici pleacă pachetele în toată țara. Ulterior, ministrul va merge în comuna Târgsoru Vechi, unde beneficiarii sunt asteptaţi să ridice pachetele cu alimente. Fiecare pachet conţine 12 tipuri diferite de alimente produse în România, cântărind aproximativ 25 kg.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Depozitul de la Urlati are 16.000 mp. In distrubuirea pachetelor sunt agrenati aproximativ 3000 de persoane in aceasta perioada.

Pachetele trebuie sa fie distribuite in 60 de zile in 3200 de UAT-uri, insa cel mai probabil acestea vor ajunge la beneficiari inainte de Craciun. Vor fi distribuite in jur de 1.200.000 de pachete. Toate alimentele, mai putin orezul, sunt produse in Romania.

Beneficiarii sunt persoane defavorizate. Cei mai multi beneficuari sunt din zona Moldovei, in special din judetele Botosani, Vaslui.

Sursa Prahova News