Ministrul Marcel Boloş a venit in Prahova. Ce a vrut sa verifice

Ministrul Marcel Boloş a venit in Prahova. Ce a vrut sa verifice

Ministerul investițiilor și proiectelor europene anunță că începe distribuţia transei a V-a de pachete cu ajutoare alimentare pentru persoane vulnerabile, oferite din fonduri europene.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Mnistrul Investiţiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, a ajuns, miercuri, la un depozit din Urlați unde are loc ambalarea pachetelor.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

De altfel, acesta este singurul depozit de acest gen, de aici pleacă pachetele în toată țara. Ulterior, ministrul va merge în comuna Târgsoru Vechi, unde beneficiarii sunt asteptaţi să ridice pachetele cu alimente. Fiecare pachet conţine 12 tipuri diferite de alimente produse în România, cântărind aproximativ 25 kg.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Depozitul de la Urlati are 16.000 mp. In distrubuirea pachetelor sunt agrenati aproximativ 3000 de persoane in aceasta perioada.

Pachetele trebuie sa fie distribuite in 60 de zile in 3200 de UAT-uri, insa cel mai probabil acestea vor ajunge la beneficiari inainte de Craciun. Vor fi distribuite in jur de 1.200.000 de pachete. Toate alimentele, mai putin orezul, sunt produse in Romania.

Beneficiarii sunt persoane defavorizate. Cei mai multi beneficuari sunt din zona Moldovei, in special din judetele Botosani, Vaslui.

Sursa Prahova News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191