Minodora, primele declarații despre plecarea în America. „Ne pregătim în primul rând sufletește”

Minodora, primele declarații despre plecarea în America. „Ne pregătim în primul rând sufletește”

Minodora și familia ei vor plec în curând în America, într-un turneu pe care îl pănuiește de multă vreme. Fiul ei de 14 ani și soțul o vor însoți în această experiență. Cei trei vor fi plecați în America toată luna noiembrie, acolo unde cântăreața va avea spectacole.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

În urmă cu 14 ani, Minodora a avut ultimul turneu în SUA, atunci fiind alături de Florin Salam. Tot atunci a rămas și însărcinată cu fiul său, care în curând își aniversează cei 14 ani.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Toată luna noiembrie o să fim în America. Avem emoții pentru că nu am mai fost de 14 ani în America. Am fost ultima dată cu Florin Salam în turneu în America, acum 14 ani. Am fost la Chicago și acolo am și rămas însărcinată cu Mărcuțu, iar acum îl duc pe Marco la Chicago unde a fost conceput.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

În noiembrie vom pleca. Duminica este și ziua băiatului, eu va împlini 14 ani”, a mărturisit artista pentru Wowbiz.

Pentru America ne pregătim în primul rând sufletește. Abia aștept să-mi iau în brațe toți prietenii. Am foste mulți prieteni acolo, în fiecare stat. Eu, până acum 14 ani când am rămas însărcinată, mergeam în fiecare an în America. Am fost la concerte în SUA 20 de ani consecutiv”, a dezvăluit Minodora.

Este o oportunitate uriașă America pentru el. Marco nu cere niciodată cadouri, el nu cere ceva, dar este foarte mare fan al unor brand-uri pe care le poartă adolescenții acum, lucruri care nu sunt ieftine pe de altă parte. Întotdeauna pentru o costumație de la aceste branduri mă ușurează de foarte mulți bani, dar pentru că nu cere niciodată, merită și îi facem această plăcere.

Referitor la plecarea în America, este foarte încântat și are așa o față ca și cum nu îi vine să creadă că va merge acolo, este foarte entuziasmat și totodată foarte surprins. Cred că este și pregătit de shopping”, a încheiat artista pentru sursa citată.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191