Minune! Băiețelul de 3 ani, aruncat pe geamul hotelului din Botoșani de propria mamă, s-a trezit din comă! Miracolul s-a întâmplat de ziua lui

Minune! Băiețelul de 3 ani, aruncat pe geamul hotelului din Botoșani de propria mamă, s-a trezit din comă! Miracolul s-a întâmplat de ziua lui

Este vestea momentului în România! Copilul de 3 ani, aruncat de mama lui pe geamul unui hotel din Botoșani, s-a trezit din comă! Minunea a avut loc chiar de ziua lui! În ultima perioadă, medicii au anunțat că starea lui se îmbunătățește, după ce au anunțat că va fi deconectat de la aparate.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Vești incredibile despre copilul de 3 ani, aruncat pe geamul unui hotel de propria mamă. După ce fratele său a murit, băiețelul a ajuns la spital în stare gravă, iar medicii nu i-au dat nicio șansă. Ei bine, miracolul s-a întâmplat astăzi, când de ziua lui de naștere s-a trezit din comă. Medicii sunt șocați, iar tatăl lui nu își găsește cuvintele să își exprime fericirea.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Copilul de 3 ani din Botoșani, aruncat pe geam de mama lui, s-a trezit din comă

Băiețelul trebuia deconectat de la aparate, deoarece medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire. Copilul a ajuns la spital în stare foarte gravă, cu răni imposibil de operat. Din acest motiv, tot ce le-a mai rămas medicilor să facă a fost să aștepte un miracol. Acest lucru s-a întâmplat, spre surprinderea tuturor, în urmă cu foarte puțin timp.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Tatăl copilului, care până acum a trecut prin cele mai îngrozitoare clipe ale vieții lui, a aflat vestea și este copleșit de fericire. Bărbatul își dorește să îi asigure copilului o viață frumoasă, departe de problemele care l-au adus în pragul morții.

Copilul a fost detubat și a început să plângă. De asemenea, medicii îi vor administra un tratament și va urma câteva investigații medicale. Mama lui rămâne în arestul preventiv, deoarece anchetatorii au stabilit că avea discernământ în momentul producerii tragediei.

Femeia i-a transmis soțului ei un mesaj de adio care l-a lăsat fără cuvinte

Lorela Babii a recurs la un gest extrem în urmă cu trei săptămâni, când a vrut să își pună capăt zilelor împreună cu cei doi copii ai ei. Doar unul dintre ei a murit, iar ea a ajuns la spital. În ceel din urmă, anchetatorii au concluzionat că avea discernământ în acel moment și au arestat-o. Înainte de gestul necugetat, aceasta i-a trimis soțului ei un mesaj de adio terifiant.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191