Mira, implicată într-un accident rutier. Imaginile dezastruoase cu mașina vedetei: ”Mă încearcă Dumnezeu” / FOTO

Mira, implicată într-un accident rutier. Imaginile dezastruoase cu mașina vedetei: ”Mă încearcă Dumnezeu” / FOTO

Mira a fost implicată într-un accident rutier, iar o aripă a mașinii a fost distrusă. Artista nu a pățit nimic, iar impactul a fost provocat de un șofer neatent care nu s-a asigurat.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Mira a trecut prin momente grele și a fost implicată într-un accident rutier, în Capitală. În timp ce se îndrepta spre radio, o persoană nu s-a asigurat și a lovit-o din plin.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Mira a fost implicată într-un accident rutier

Mira este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Aceasta povestește des cu fanii ei de pe rețelele de socializare, însă, acum, a avut o veste proastă pentru ei. Cântăreața a fost implicată într-un accident rutier, dar nu a fost rănită.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Artista deține o mașină electrică, Testa, cu mulți cai putere, iar aripa laterală i-a fost distrusă în urma impactului. A povestit că un domn nu s-a asigurat când a ieșit de pe o străduță și a intrat direct în mașina condusă de vedetă. Imaginile sunt dezastruoase, iar Mira va rămâne fără autovehicul o perioadă, în urma incidentului produs. Ea a menționat că este „încercată” zilnic, dar reușește să le facă față.

Mira s-a confruntat cu probleme de sănătate în urmă cu o lună

Mira a avut probleme de sănătate din cauza animalelor sale. A luat o micoză de la Rai, iar pisica ei, Olly are mai multe ciuperci de care nu scapă și necesită schimbarea ca starea ei să se îmbunătățească, artista a mers la medic și a primit o listă cu medicamente de care să le ia timp de 6 săptămâni.

CITEȘTE ȘI: Șoferul care a provocat accidentul cu 7 răniți în Constanța a fost arestat preventiv. Bărbatul ar fi condus drogat

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191