Mircea Cosma, presedintele SMV Ploiesti: Pe „Mihai Viteazul” il vom pune la Carei cu LEGEA

Mircea Cosma, presedintele SMV Ploiesti: Pe „Mihai Viteazul” il vom pune la Carei cu LEGEA

Azi este 30 august 2023. Cu gandul in urma cu 83 de ani, cand fanfara honvezilor, cantand imnul lui Colciani, intra in Carei.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

In spatele fanfarei, armata de ocupatie a Maramuresului si a Transilvaniei de Nord…

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Sunt unele fapte si crime de atunci ignorate. Altii care se trag din Arpad si ladislau cred ca Menumorut, Mihai Viteazul sau Andrei Muresanu nu mai au drepturi la Carei, Oradea, Cluj-Napoca sau Targul Secuiesc.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Am fost multi atunci refugiati. Nu uitam si avem grija ca urmasii nostri sa nu uite. Nu vom veni cu DIKTAT sa-l repunem pe Mihai Viteazul la Oradea sau la Carei. Vom veni cu legea. Il vom pune cu legea pe soclu, la Oradea, pe Menumorut si Burebista in Piata Unirii, il vom pune cu legea pe Mihai Viteazul si Andrei Muresanu la Carei.

Pentru ca astfel de orori si crime sa nu se mai repete.

Mircea Cosma,

Presedinte-fondator al Societatii Cultural-Istorice „Mihai Viteazul” Ploiesti

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191