Mircea Roşca (PNL), dezamăgit de decizia CEDO: „România este obligată să recunoască familiile formate din persoane de același sex”

Mircea Roşca (PNL), dezamăgit de decizia CEDO: „România este obligată să recunoască familiile formate din persoane de același sex”

Decizia CEDO privind obligativitatea tarii noastre de a recunoaste actul casatoriei intre persoanele de acelasi sex a nascut un val de nemultumiri, in special in randul traditionalistilor.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Deputatul PNL Prahova Mircea Rosca, care se numara printre politicienii cu viziuni crestine, a tinut sa comenteze decizia europeana in termeni duri:

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„O decizie care deschide o cutie a Pandorei: România este obligată să recunoască familiile formate din persoane de același sex după ce contestația Guvernului a fost respinsă de CEDO.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Familia tradițională, formată dintr-un bărbat și o femeie, este fundamentul societății noastre. Este instituția care ne-a modelat ca națiune, care ne-a învățat valorile de respect, dragoste și solidaritate. Este instituția care ne-a oferit stabilitate și siguranță, care ne-a oferit un mediu propice pentru dezvoltarea noastră ca indivizi și ca societate.

Decizia CEDO nu doar că subminează aceste valori, dar și ignoră vocea majorității românilor, care s-au exprimat clar în favoarea familiei tradiționale, naturale.

 

Nu neg dreptul fiecărei persoane de a-și trăi viața așa cum dorește, în respectul legii și al drepturilor celorlalți. Dar este esențial să protejăm și să promovăm familia, așa cum a fost ea lăsată de Dumnezeu, ca fundament al societății noastre.

Tocmai de aceea, chiar dacă România trebuie să recunoască familiile formate din persoane de același sex, personal nu voi vota o asemenea lege în Parlamentul României și sunt sigur că vor fi mulți parlamentari care sunt de aceeași părere ca mine și vor avea aceeași atitudine.”, transmite Mircea Rosca.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191