Mireasa. Daria și Marius au oprit cunoașterea. Cum a reacționat concurenta, după ce tânărul a comentat atitudinea ei în casa băieților: „Sunt o femeie cu standarde ridicate”

Mireasa. Daria și Marius au oprit cunoașterea. Cum a reacționat concurenta, după ce tânărul a comentat atitudinea ei în casa băieților: „Sunt o femeie cu standarde ridicate”

Daria și Marius de la Mireasa au ajuns la concluzia că nu pot avea o relație și au decis să punct cunoașterii. După ce au anunțat ce decizie au luat, concurentul a vorbit cu restul băieților despre cele două săptămâni în care a încercat să afle mai multe lucruri despre Daria.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Daria a fost subiect de discuție în casa băieților, după ce ea și Marius au anunțat că nu își doresc să se cunoască mai bine. Concurenta spune că știa părerea tânărului și crede că nu are foarte multe în comun cu Marius, astfel încât să formeze un cuplu.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ce părere are Daria, după ce a fost într-o cunoaștere cu Marius

În discuția cu ceilalți băieți, Marius crede că Daria este orgolioasă și spune că și-a dorit să o cunoască mai bine, dar simte că tânăra nu își dorește același lucru. Daria a reacționat la comentariile lui Marius, spunând că nu pune atât de mare preț pe părerea lui și că, momentan, nu este atrasă de niciun alt băiat din casă.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Le respect părerile. Nu am să îi contrazic cu nimic. Tot ce am de spus este că da, sunt o femeie foarte dificilă, foarte pretențioasă și sunt o femeie cu standarde foarte ridicate. Așa că, lumea e liberă să zică absolut ce vrea despre mine. Nu-mi pasă, iar aici, în casa Mireasa, nu îmi place de efectiv niciun bărbat, nu mă regăsesc. Cât despre orgolii, eu spun că nu e cazul, pentru că eu nu sunt o femeie orgolioasă. Sunt o femeie dominatoare și dacă simți că te domin prin simplul fapt că zici orgoliu, este strict părerea ta. Atât. Nu fac orgolii și nu mă cert”, a spus Daria, la Mireasa-Capriciile iubirii.

Daria și Marius nu mai sunt într-o cunoaștere

Cei doi s-au contrazis la un moment dat, dar Marius spune că nu acele discuții în contradictoriu l-au determinat să nu își mai dorească să o cunoască pe Daria, ci faptul că nu se simte atras de ea, ci o vede ca o prietenă.

„Ideea era că nu din cauza conflictului am ajuns la discuțiile astea, ci în urma a 14 zile, mi-am făcut o idee, am pus întrebări, am cunoscut-o și a venit întrebarea dacă noi ajungem la un nivel de prietenie sau ajungem să ne îndrăgostim, să ne iubim și să construim ceva. Dacă aș fi simțit, nu aș fi întrebat-o”, a spus Marius, la Mireasa-Capriciile iubirii.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191