Mirela Vaida, achiziție în Bucovina. Prezentatoarea și-a dus copiii să vadă locul unde vor petrece sărbătorile în familie: ”Suntem fascinați”

Mirela Vaida, achiziție în Bucovina. Prezentatoarea și-a dus copiii să vadă locul unde vor petrece sărbătorile în familie: ”Suntem fascinați”

Mirela Vaida și soțul ei au cumpărat un teren în zona Bucovinei. Cei doi își doresc să construiască o căsuță din lemn unde să-și petreacă sărbătorile în familie, bucurându-se de mult aer curat, dar și o priveliște de vis.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru Vaida și-au cumpărat un teren în Bucovina, în apropiere de Câmpulung Moldovenesc și își doresc o casă. Cei doi le-au arătat împrejurimile și copiilor, fiind încântați de liniștea din zonă.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Mirela Vaida și soțul ei își doresc o casă în Bucovina

Mirela Vaida și soțul ei au cumpărat un teren un Bucovina, unde își doresc să construiască o căsuță din lemn. Prezentatoarea a arătat fanilor de pe rețelele de socializare terenul achiziționat, în urmă cu un an. De data aceasta, l-au văzut și micuții cuplului și s-au bucurat de aerul proaspăt.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Vedeta își dorește o casă din lemn unde să își petreacă sărbătorile, mai ales că este un spațiu liniștit, iar priveliștea asupra orașului este superbă. Se pare că terenul este achiziționat în apropiere de localitatea Câmpulung Moldovenesc.

”Nu ne vine să plecăm”

Mirela Vaida și familia ei s-au plimbat prin împrejurimile zonei și sunt fascinați de frumusețea locului. Pe rețelele de socializare, prezentatoarea a pus numeroase fotografii cu ea și cei mici. De la Rarău, la păstrăvăria din Pojorâta sau Mănăstirea Voroneț, niciuna dintre locațiile cunoscute și apreciate ale zonei nu le-au „scăpat” și s-au bucurat de ceea ce au văzut. După un weekend relaxant, aceștia se întorc înapoi în București, deși ar fi dorit să mai rămână, așa cum a menționat vedeta.

CITEȘTE ȘI:„Eu am avut o sarcină extrauterină…” Povestea neștiută a Mirelei Vaida, dezvăluită la Acces Direct. Ce a mărturisit prezentatoarea TV / VIDEO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191