Mirela Vaida, alături de Gabriela Firea, în ziua în care fiul ei, Tudor, a spus cel mai hotărât „Da”. Tânărul și iubita lui s-au căsătorit civil

Mirela Vaida, alături de Gabriela Firea, în ziua în care fiul ei, Tudor, a spus cel mai hotărât „Da”. Tânărul și iubita lui s-au căsătorit civil

Astăzi, fiul Gabrielei Firea și iubita lui au spus cel mai hotărât „Da” din viața lui. Cei doi s-au căsătorit civil, iar printre cei care le-au fost alături în această zi importantă se numără Mirela Vaida, alături de soțul ei, cei care au și sosit printre primii la restaurantul de lux din Capitală, unde are loc petrecerea.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Ziua de astăzi este cu totul specială pentru fiul Gabrielei Firea și iubita lui, Eva. Cei doi au sărbătorit logodna, s-au căsătorit civil, iar mai apoi, alături de invitați, au petrecut la un restaurant de lux din Capitală.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Mirela Vaida, prezentă la petrecerea de după cununia civilă a fiului Gabrielei Firea

Mirela Vaida și soțul ei s-au numărat printre cei care le-au fost alături celor doi în ziua în care au sărbătorit cununia civilă.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Prezentatoarea de la Acces Direct și partenerul ei au ajuns în urmă cu câteva ore la locația de fițe din centrul Capitalei. Mirela Vaida a postat o imagine alături de Gabriela Firea, moment în care îi felicită pe Tudor Firea și pe Eva, iubita lui.

„Astăzi, Gabriela Firea este soacră mare! Mă bucur să îi fiu alături în acest moment atât de important! Felicitări”, a scris Mirela Vaida, pe Instagram.

Fiul Gabrielei Firea și iubita lui s-au căsătorit civil astăzi

Tudor Firea a fost mereu o prezență discretă în lumea mondenă. Tânărul, în vârstă de 28 ani, nu și-a dorit să apară în lumina reflectoarelor și doar apropiații au știut că el și iubita lui urmează să se căsătorească.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste departe de ochii curioșilor, iar astăzi au sărbătorit logodna și au spus cel mai hotărât „Da” din viața lor. La eveniment au fost invitate doar persoanele apropiate cuplului, dar și Gabrielei Firea, care a strălucit în ziua în care fiul ei s-au căsătorit civil cu iubita lui.

Dacă evenimentul de astăzi este unul mai restrâns, în cazul petrecerii de după cununia religioasă lucrurile vor sta altfel. Tudor Firea și iubita lui, Eva, au stabilit deja când vor deveni soț și soție și în fața lui Dumnezeu. Nunta va avea loc anul viitor, mai exact în vară.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191