Mirela Vaida, distrusă de durere în drum spre înmormântarea socrului! Prezentatoarea de la Acces Direct e în doliu / FOTO

Mirela Vaida, distrusă de durere în drum spre înmormântarea socrului! Prezentatoarea de la Acces Direct e în doliu / FOTO

Mirela Vaida este distrusă de durere în drum spre înmormântarea socrului ei, care are loc astăzi în Cluj. Prezentatoarea de la Acces Direct trece prin momente extrem de grele, după ce a anunțat ieri că este în doliu. Iată ce postare a făcut recent pe rețelele personale de socializare!

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Mirela Vaida este sfâșiată de durere și trece prin momente foarte grele, după ce ieri a anunțat că tatăl soțului ei s-a stins din viață. Prezentatoarea de la Acces Direct va merge astăzi în Cluj pentru înmormântare.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Mirela Vaida, distrusă de durere în drum spre înmormântarea socrului

Mirela Vaida se află acum în Aeroportul Internațional Henri Coandă din București, deoarece așteaptă avionul pentru a zbura către Cluj. Prezentatoarea de la Acces Direct se îndreaptă către înmormântarea socrului ei.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Pe rețelele personale de socializare, vedeta a făcut o fotografie cu ea din aeroport și a scris la postare „Acel tip de călă”. Prezentatoarea TV este acum sfâșiată de durere și trece prin momente extrem de grele.

Prezentatoarea TV lipsește astăzi de la Acces Direct

Din cauza decesului în familie, Mirela Vaida a anunțat că nu va prezenta astăzi Acces Direct, astfel că în locul ei a rămas Adrian Velea, colegul cu care prezintă emisiunea de la Antena Stars.

În urmă cu doar o zi, prezentatoarea de la Acces Direct a mărturisit că înmormântarea este un eveniment foarte greu și dificil pentru ea și familia ei, deoarece soțul ei este singurul copil pe care bărbatul îl avea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191