Mirela Vaida, moment special la petrecerea de după cununia civilă a fiului Gabrielei Firea. Prezentatoarea TV a întreținut atmosfera / VIDEO

Mirela Vaida, moment special la petrecerea de după cununia civilă a fiului Gabrielei Firea. Prezentatoarea TV a întreținut atmosfera / VIDEO

Mari emoții pentru Gabriela Firea, care astăzi este soacră. Fiul ei cel mare, Tudor, s-a căsătorit civil cu iubita lui, Eva. Alături de cei doi a fost și Mirela Vaida, împreună cu soțul ei, iar prezentatoarea TV a întreținut atmosfera la petrecere.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Fiul cel mare al Gabrielei Firea, Tudor, a spus astăzi cel mai hotărât „Da” din viața lui. Tânărul și iubita lui, Eva, s-au căsătorit civil și au păstrat discreția, având în vedere că abia astăzi s-a aflat că fiul fostului ministru a făcut marele pas alături de aleasa inimii lui.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Mirela Vaida a cântat la petrecerea de după cununia civilă a fiului Gabrielei Firea

Astăzi, Gabriela Firea și Florentin Pandele au fost surprinși de paparazzii în timp ce se îndreptau către locația unde urma să aibă loc petrecerea de după cununia civilă. La câteva minute distanță, și Mirela Vaida a sosit, împreună cu soțul ei.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Prezentatoarea de la Acces Direct nu a fost doar invitat la petrecere, ci se numără printre artiștii care au întreținut atmosfera. Pe Instagram, Mirela Vaida a postat mai multe imagini de la eveniment, dar și câteva secvențe surprinse în timp ce se afla în mijlocul invitaților.

Nici melodia nu este aleasă la întâmplare. Atât prezentatoarea TV, cât și fostul ministru sunt din Moldova, așa că, i-a încântat pe cei prezenți cu o melodie din folclor inspirată din această zonă.

Tot Mirela Vaida este cea care a postat mai multe imagini în care apare alături de Gabriela Firea, realizate la scurt timp după ce au ajuns la restaurantul de lux. Prezentatoarea i-a felicitat pe cei doi tineri care astăzi și-au unit destinele.

„Astăzi, Gabriela Firea este soacră mare! Mă bucur să îi fiu alături în acest moment atât de important! Felicitări”, a scris prezentatoarea, pe Instagram.

Tudor Firea și iubita lui, Eva, au planuri mari împreună. Cei doi își doresc să facă nunta anul viitor

Dacă evenimentul de astăzi a fost unul restrâns, la care au participat doar familia și oamenii apropiați cuplului, dar și Gabrielei Firea, nunta se anunță cu adevărat spectaculoasă. Cei doi își doresc să devină soț și soție și în fața lui Dumnezeu, iar evenimentul va avea loc anul viitor, în vară.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191