Mirela Vaida, reușită uimitoare! Prezentatoarea de la Acces Direct a câștigat premiul pentru două decenii de performanță în divertisment / FOTO

Mirela Vaida, reușită uimitoare! Prezentatoarea de la Acces Direct a câștigat premiul pentru două decenii de performanță în divertisment / FOTO

Mirela Vaida are toate motivele să radieze de fericire! Prezentatoarea TV a câștigat premiul pentru două decenii de performanță în divertisment. Primele declarații ale vedetei despre această reușită.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Mirela Vaida, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV, se bucură de mult succes datorită carierei pe care și-a construit-o de-a lungul anilor. Iată ce a spus vedeta despre noua ei reușită.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Mirela Vaida a câștigat premiul pentru două decenii de performanță în divertisment

Prezentatoarea Acces Direct a mărturisit că simte o mare onoare și bucurie pentru această recunoaștere. Cu toate acestea, Mirelei Vaida îi era dificil să găsească cuvintele potrivite într-un moment atât de emoționant.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru Mirela Vaida în acea seară specială a fost, de asemenea, întâlnirea cu atât de multe femei remarcabile. Vedeta susține că a realizat că femeile din România reprezintă o forță puternică, capabilă să schimbe generații, mentalități și paradigme și să influențeze în mod pozitiv întreaga țară.

Mirela Vaida este de părere că femeile au potențialul de a aduce schimbări semnificative în aceste domenii și că trebuie luate în considerare de către bărbați, poate chiar mai mult decât au fost până acum.

Fără doar și poate, Mirela Vaida știe că este cunoscută de mulți oameni datorită emisiunii Acces Direct. Prezentatoarea TV a făcut referire și la munca sa în Teatrul de Revistă, unde este angajată de 15 ani și unde interpretează cântece și joacă în spectacole

Ce a spus prezentatoarea despre Acces Direct

Mirela Vaida a ținut să precizeze că emisiunile sociale în direct, precum „Acces direct”, reprezintă o provocare imensă, deoarece abordează subiecte sensibile și se concentrează adesea pe categoriile sociale defavorizate.

Prezentatoarea TV nu numai că se bucură de mult succes, ci totodată are parte de o familie frumoasă și împlinită.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191