Mirela Vaida: “Se zbate între viață si moarte”. Prezentatoarea de la Acces Direct le cere urgent ajutorul fanilor ei: “Plâng de durere”

Mirela Vaida: “Se zbate între viață si moarte”. Prezentatoarea de la Acces Direct le cere urgent ajutorul fanilor ei: “Plâng de durere”

Mirela Vaida a cerut ajutorul fanilor săi pe rețelele de socializare. Prezentatoarea îi roagă pe aceștia să contribuie la vindecarea unei tinere, Miruna, care a fost implicată într-un accident rutier, iar starea ei de sănătate este foarte gravă.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Mirela Vaida a cerut ajutorul fanilor săi cu privire la o situație dificilă. O tânără în vârstă de 19 ani, membră a anasamblului folcloric din Bacău a trecut printr-un accident rutier și are nevoie de ajutor. Prezentatoarea de la Acces Direct a avut câteva cuvinte de laudă și îi roagă pe urmăritorii ei să contribuie.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Mirela Vaida a cerut ajutorul fanilor săi

Mirela Vaida trece prin clipe dificile când a aflat că Miruna, o tânără de 19 ani dintr-un ansamblu folcloric din Bacău, cu care colaborează, a trecut printr-un accident rutier cumplit. Prezentatoarea de la Acces Direct a făcut o postare pe rețelele de socializare în care cere ajutorul fanilor săi.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

A avut doar cuvinte de laudă față de tânără, menționând că situația este una critică fiindcă „se zbate între viață li moarte”. Totodată, a menționat și modalitățile prin care se pot dona bani pentru a fi salvată.

Tânăra a fost victima unui accident rutier

Miruna a fost implicată într-un accident rutier grav, iar starea ei este gravă. A suferit o fractură de coloană cervicală, iar în urma impactului, îi este afectată pleura plămânilor. Se află internată la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, la secția de terapie intensivă. Cheltuilelile medicale sunt destul de mari pentru familie tinerei, de aproximativ de lei pe zi. Din acest motiv, Mirela Vaida a făcut apel la bunătatea fanilor săi pentru a putea fi salvată.

CITEȘTE ȘI:Acces Direct. Mirela Vaida, în lacrimi, în direct! Prezentatoarea TV este devastată de moartea Ronei Hartner: „Aceste stele mari…” / VIDE

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191