Mirii de la „nunta groazei” din Irak au scăpat cu viață! Cum au reușit să fugă din incendiu

Mirii de la „nunta groazei” din Irak au scăpat cu viață! Cum au reușit să fugă din incendiu

Toți îi credeau morți, dar de fapt au supraviețuit! Haneen și Revan, mirele și mireasa care au organizat nunta transformată în tragedie în Irak, au reușit să scape cu viață. 115 dintre invitații lor au murit într-un incendiu devastator, iar alți 50 de oameni se află în spital, în stare critică. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Mirii au fost și ei internați în spital, unde au primit îngrijiri medicale, relatează tabloidul britanic Daily Mail.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Conform rudelor, aceștia au fost foarte afectați și nu și-au revenit din starea de șoc. Haneen și Revan ar fi reușit să scape fugind afară prin bucătărie. Incendiul ar fi pornit de la artificiile aprinse la dansul mirilor, iar petrecerea era în toi când a izbucnit focul devastator. Materialele din care au fost construite sala unde a avut loc nunta erau ieftine și ușor inflamabile, iar focul a cuprins rapid tavanul, apoi întreg localul.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Supraviețuitorii au spus că sute de invitați au fost la petrecere, care a urmat unei slujbe bisericești. La aproximativ o oră de la începerea evenimentului, focuri de artificii au aprins un decor de tavan în timp ce mirii dansau. Un videoclip care a circulat pe rețelele sociale îi arată pe proaspeții căsătoriți dansând, înainte ca Haneen să se întoarcă îngrozită spre invitați, după ce a văzut flăcările urcând rapid pe pereți.

Un invitat a spus la postul de știri irakian Alawla TV că: „Mirii sunt bine. M-am văzut cu ei azi , dar starea lor este devastatoare din cauza a ceea ce sa întâmplat cu oamenii”

„Îl consider responsabil de tragedie pe proprietarul sălii de petreceri, deoarece nu exisau  stingătoare sau măsuri de siguranță în sală”, a declarat tatăl mirelui, potrivit CNN.

Cei care au supraviețuit au descris cele întâmplat drept un „infern”, în care copii de până la opt luni și familii întregi – inclusiv un cuplu și copilul lor de trei ani – au ars de vii.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191