Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi tineri în 2 mai, a fost reținută. Femeia va rămâne 24 de ore în arest

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi tineri în 2 mai, a fost reținută. Femeia va rămâne 24 de ore în arest

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi tineri în 2 mai, a fost reținută pentru 24 de ore. Femeia își va petrece noaptea în arestul poliției.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Noi informații halucinante ies la iveală în cazul accidentului provocat de Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi tineri, în 2 Mai. Potrivit unor informații, cu doar câteva ore înainte de accident, Vlad Pascu ar fi vorbit la telefon cu tatăl lui, Mihai Pascu. Martorii prezenți la fața locului, care au dorit să își păstreze anonimatul, au declarat că tânărul a vorbit cu părintele său după ce a fost oprit de poliție în Vama Veche. ”Lasă, tată, că o să dau eu un telefon cuiva. Nu îți ia nimeni permisul. O să îți ceară scuze polițistul ăla că te-a oprit”, ar fi spus Mihai Pascu, potrivit adevă ”Ăștia nu îmi fac nimic. Așteaptă-mă, că nu întârzii mult”, ar fi spus Vlad Pascu.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi tineri în 2 mai, a fost reținută. Surse apropiate anchetei au declarat:

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

„Cauza a fost preluată de la Constanța de doamna procuror de la DIICOT – Stuctura Centrală. Perchezițiile de astăzi sunt, pe de o parte la gașca cu care se afla Vlad Pascu la Mare, precum și la distribuitorul lor, iar, pe de altă parte, la mama lui Pascu, care ar fi săvârșit infracțiuni contra înfăptuirii justiției și ar fi încercat să șantajeze martori în cauza pe droguri în care e vizat fiul său.

Unul din suspecți este Duma Tudor zis Maru, persoană foarte apropiată de Vlad Pascu, dintre ale cărui legături infracționale fac parte și persoane consumatoare de droguri și implicate în mod frecvent în activități infracționale ce țin de punerea în circulație a drogurilor de risc și mare risc: Anghel Rafael George, zis “Rafael” sau “Rafa”, 20 de ani Bîtică Andrei-Cătălin, zis “Andrei” sau “Paco”, 18 ani. Marei Ahmed, zis “Ahmed” sau “Moody”, 18 ani.

Anghel Rafael George, zis “Rafael” sau “Rafa”, Bîtică Andrei-Cătălin, zis “Andrei” sau “Paco” Marei Ahmed, zis “Ahmed” sau “Moody” se află în cercul infracțional extins din care face parte și Pascu Matei Vlad. Aceștia patru au fost observați împreună, alături și de alte persoane, în judetul Constanța, în noaptea de 18-19 august 2023, fiind cazați la aceeași unitate de cazare și existând probabilitatea ridicată, conform informațiilor deținute, să fi consumat împreună substanțe stupefiante, în aceleași împrejurări, anterior producerii tragicului accident din dimineața de

Dintre persoanele de la care se aprovizionează în mod constant cu droguri Duma Tudor, zis “Maru”, de 19 ani, sunt și doi frați, respectiv Constantin Ștefan Ciprian și Constantin Costin Antonio, ambii domiciliați în mun. București, sector 4. La datele de , respectiv , Duma Tudor, zis “Maru” s-a deplasat în zona de domiciliu a fraților Constantin, procurând de la aceștia cantități de ordinul zecilor de grame de cannabis, pe care le-a revândut ulterior , intr-o maniera asemănătoare cu cea in care furniza droguri si la petrecerile organizate de Pascu. Frații Constantin depozitează drogurile destinate comercializării la adresa de domiciliu de mai sus.”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191