Misha și Maya lansează prima piesă împreună, „E Crăciun”! Mama și fiica, îmbrăcate în aceeași rochie, după ani și ani: „Am purtat-o la Mamaia Copiilor!”

Misha și Maya lansează prima piesă împreună, „E Crăciun”! Mama și fiica, îmbrăcate în aceeași rochie, după ani și ani: „Am purtat-o la Mamaia Copiilor!”

Misha și Maya, fetița de 9 ani a lui Connect-R, bifează un debut muzical, lansând astfel una dintre cele mai frumoase piese de Crăciun care se intitulează simplu, „E Crăciun”.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Este prima melodie mamă-fiică și este plină de emoție. Maya Mihalache este foarte talentată, învață la Liceul de muzică „George Enescu”, acolo unde îi place foarte mult, iar mămică ei este de părere că poate și acest lucru a convins-o acum să facă, în sfârșit, o melodie împreună.  Și asta nu este tot! Maya poartă în videoclipul „E Crăciun” o rochie superbă de culoare albastră care a fost a mamei sale, Misha, și pe care artista a purtat-o la rândul său, pe când avea 10 ani, atunci când a pășit pe scena de la Mamaia Copiilor.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Maya poartă în videoclipul piesei „E Crăciun” o rochiță albastră, în carouri, care a fost a mea și pe care am purtat-o la Mamaia Copiilor, când aveam aceeași vârstă cu ea. Mi se pare foarte drăguț și emoționant!”, ne-a povestit Misha, pentru Click!

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Cât despre colaborarea mamă-fiică, aceasta s-a lăsat ceva timp așteptată!

 „Mă rugam de Maya de câțiva ani să scoatem un colind împreună și nu a vrut. Anul acesta a fost de acord. Probabil a influențat-o și faptul că acum este la liceul de muzică și poate vede lucrurile altfel. Ne bucurăm de această frumoasă colaborare pentru piesa „E Crăciun” și sperăm să mai avem și altele pe viitor. Piesa este făcută de Relu,  totul a decurs foarte repede, pe ultima sută de metri, dar sperăm ca pentru anul viitor să ne organizăm mai din timp ca să apucăm să mergem peste tot cu piesa!”, mai spune Misha.

În ziua lansării piesei a fost sărbătorit și tatăl Mishei, bunicul lui Maya, așa că fetele i-au făcut și acest cadou muzical, plin de emoție și magie.

Piesa „E Crăciun” este compusă de Ștefan Mihalache, mai precis Connect-R, care a scris muzica și textul, și se lansează în colaborare cu Hood Famous. Videoclipul este realizat de Cristi Roman iar de mix/master este responsabil Epic Julius

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191