Mister în București: Afișe cu „Gabriel, du-te la mamaie” au împânzit orașul. Nimeni nu știe cine e Gabriel

Mister în București: Afișe cu „Gabriel, du-te la mamaie” au împânzit orașul. Nimeni nu știe cine e Gabriel

Un mister a pus pe jar locuitorii Capitalei. De câteva zile oamenii văd în stațiile de tramvai, pe copaci sau coșuri de gunoi mesajul „Gabriel du-te la mamaie”. Oamenii se întreabă dacă este vorba despre o familie care își caută copilul sau pur și simplu o glumă. Afișele lipite peste tot au stârnit rumoare pe internet.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Delia Olaru – jurnalist Digi24: Astfel de mesaje printate pe foi A4 au fost lipite în locuri vizibile, de pildă, în stațiile de autobuz, în parcuri, pe bănci sau copaci sau la bulevard pe stâlpii de electricitate.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Oamenii se întreabă cine este Gabriel. Poze cu afișele lipite în zone centrale ale orașului au ajuns și pe rețelele sociale, iar unele comentarii sunt de-a dreptul savuroase.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Telenovela continuă, mâine e sezonul 1, episodul 5”.

„Mamaie, vezi că vine Gabriel, pune de o ciorbă!”.

Alți utilizatori au tratat afișele ceva mai serios.

Este Fake News, nu mai comentați despre aceste afișe. În prima zi era doar un afiș de mână, iar acum are și imprimantă”.

Pe urmele lui Gabriel am plecat și noi, însă întreaga poveste este învăluită în mister. Oamenii văd afișele, se uită, zâmbesc și trec mai departe. Unii se întreabă dacă este un strigăt de ajutor al unei bunici sau dacă nu cumva este doar o glumă.

Nu am văzut cine l-a pus, dar e de acum două săptămâni. În mesajul ăla este durere mare, disperare”, spune o femeie.

Îndemnul lui Gabriel să meargă la bunica lui este în continuare învăluit în mister și oamenii așteaptă curioși deznodământul.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191