Mitică Dragomir explică de ce Irinel Columbeanu a ajuns la „sapă de lemn”: „Când îți pui toate ouăle într-un singur coș….”

Mitică Dragomir explică de ce Irinel Columbeanu a ajuns la „sapă de lemn”: „Când îți pui toate ouăle într-un singur coș….”

Irinel Columbeanu (66 de ani), fostul milionar de la Izvorani, a ajuns să locuiască într-un azil din Ghermănești, iar acum toată lumea se gândește cu el a reușit să râmână fără toții banii pe care îi câștigase în anii lui de glorie.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

După ce Gigi Becali (65 de ani) a refuzat să-l ajute pe Irinel Columbeanu, iar Anamaria Prodan (50 de ani) a transmis unde a greșit fostulul milionar, Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al LPF, a spus adevărul. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„Uite, vreau să-ți spun așa. În momentul când îți pui toate ouăle într-un singur coș, s-ar putea să-ți cadă coșul sau să-ți dea unul un șut în coș și să se spargă ouăle și după nu mai ai ce mânca.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Așa a făcut Columbeanu. Columbeanu ce a făcut, a băgat toți banii într-o afacere, în Columbeanit și a băgat bani mulți, a băgat tot ce avea el, mai puțin casa. Dar cred că și casa a amanetat-o pentru chestia asta.

A băgat vreun milion sau două. Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut. Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui. Vezi ce frumos vorbesc. Doamna lui care acum e în America cu fata, e bine mersi.

El nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul că are o boală necruțătoare, e în faza incipientă. Are un pic de Alzheimer. Și nu-mi place că l-au luat și la mișto. Leo de la Strehaia a zis că să se însoare cu sora lui și îi dă o vilă, că vrea să-l ajute”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Dumitru Dragomir este de părere că Irinel Columbeanu a sărăcit din cauza femeilor. 

„Eu îți spun un lucru. Toată joaca asta costă bani, gagicăreala. Fetele din ziua de azi sunt foarte deștepte, mult mai deștepte decât băieții. Băieții sunt mai tolomaci așa. Doamna Budeanu are dreptate cu ce le face la televizor. El a căzut în capcana că e Făt-Frumos pentru că are și ceva bani. Te face din om neom.

Datorită faptului că e bolnav, trebuie să aibă cineva grijă de el. În afară, marii miliardari când sunt bolnavi, familiile ca să scape de ei îi duc la azile. Noi am făcut propagandă nasoală azilelor, dar sunt și azile nemaipomenite.

Nu e așa de rău că e la azil, înseamnă că are pensie bună. Nu e rău. Îți dă medicamentația ca lumea, îți dă mâncare. Am văzut mai mulți, doar că îmi e și rușine să le pomenesc numele pentru că nu e frumos din partea mea.

Le deranjez familiile. E mai rău să ajungi din bogat sărac decât din sărac bogat. E o nenorocire când te înveți cu traiul bun și vii la sapă de lemn. Cum ar fi ca eu să mă întorc să prășesc porumbul. Vine o vârstă când nu te mai bagă nici copiii în seamă. Problema este că tu trebuie să-ți faci de așa natură viața și să ți-o asiguri ca să nu ai probleme”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit sursei citate mai sus. 

Serviciile de la Casa Snagov costă de lei pe lună, sumă pe care Irinel Columbeanu nu și-ar permite-o.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191