Mitică Popescu a murit! Actorul se plângea că stă în frig: „flacăra de la aragaz nu prea e albastră, e cam roşie, semn că bagă aer”

Mitică Popescu a murit! Actorul se plângea că stă în frig: „flacăra de la aragaz nu prea e albastră, e cam roşie, semn că bagă aer”

Mitică Popescu a murit la vârsta de 86 de ani. Anunțul morții marelui actor a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală, medicul Silvius Negoiţă.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

Mitică Popescu a murit. Marele actor Mitică Popescu s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani, a confirmat marți purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală, medicul Silvius Negoiţă, potrivit news.ro.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

Problemele de sănătate cu care se confrunta Mitică Popescu, gazda emisiunii „D-ale lui Mitică!” au dus la internarea la Spitalul de Urgență Floreasca în luna decembrie.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Mitică Popescu a murit. Marele actor s-a stins din viață marți, la vârsta de 86 de ani.

Actor de film, radio, teatru, televiziune și voce, Mitică Popescu a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului românesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”.

Ultima dorința a actorului, înainte de a muri, era ca oamenii să devină din nou prieteni, ca înainte de pandemie și spera ca Dumnezeu să-l ajute să mai trăiască.

„În primul rând îmi doresc să fiu sănătos şi îmi mai doresc ca oamenii, din simple cunoştinţe să redevină prieteni, ca înainte de pandemie, nenorocirea asta care s-a abătut asupra noastră. Îmi pare rău că aceste momente dificile nu ne-au apropiat.

Sper însă să devenim mai înţelepţi şi îmi doresc să se facă filme bune şi pentru noi. Mai sper să mă ajute Dumnezeu să trăiesc… cât vrea el. Pentru că, aşa cum se întâmplă şi în cazul talentului, totul e de la Dumnezeu”, mărturisea Mitică Popescu, înainte să moară.

Cauza morții lui Mitică Popescu

Marele actor Mitică Popescu, care împlinise vârsta de 86 de ani pe 2 decembrie, se confrunta cu probleme de sănătate despre care a preferat să nu vorbească. El a fost internat la Spitalul de Urgență Floreasca, la secția de Cardiologie în luna decembrie, la scurt timp după ce a mărturisit că frigul din locuință îi face probleme.

Atunci, el le-a cerut medicilor să nu dea detalii despre starea de sănătate și despre problemele cu care se confruntă.

”Nu au presiune gazele, cred că bagă mult aer. Am impresia că nu e flacăra aceea albastră, cum era pe vremuri, e cam roșie, semn că bagă aer. În plus, nici putere calorică nu mai are, nu se încălzește deloc în casă

Eu nu am calorifere, am sobă de teracotă pe gaze. Deocamdată, nu știu cât o să plătesc. Aștept factura! Ca să mă mai încălzesc mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit, căci am muncit în viață și în frig”, a declarat Mitică Popescu pentru Impact.ro.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191