Mizerie de nedescris în complexul turistic deținut de Andreea Esca. Experiența oribilă a unui turist

Mizerie de nedescris în complexul turistic deținut de Andreea Esca. Experiența oribilă a unui turist

Un turist carea a ales să petreacă un sejur în complexul turistic de la Porumbacu de Sus, deținut de prezentatoarea știrilor PRO TV, Andreea Esca, a avut parte de o experiență îngrozitoare. Omul povestește într-o recenzie că exteriorul acestui complex turistic arată foarte bine, dar înăuntru este o mizerie cruntă, „lipsesc șerpișorii”, spune omul. În căsuța în care a fost cazat turistul a găsit de la praf până la excremete de șoareci și se întreabă în postarea sa de ce locația are note atât de mari pe platformele de turism, având în vedere dezastrul despre  spune omul că l-a găsit.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Celebra prezentatoare de televiziune Andreea Esca deține o afacere în turism, mai exact un complex de vile rustice la Porumbacu de Sus, în județul Sibiu. Locația este des vizitată de turiști și este bine cotată pe internet.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Frumusețea locului umbrită de mizeria din interior

Lucrurile par să se fi schimbat pentru că un turist și-a lăsat impresiile într-o recenzie în care a povestit experiența extrem de neplăcută de care a avut parte în complexul turistic de la Porumbacu de Sus și a venit cu critici dure la adresa celor care administrează acest complex turistic, unde prețurile nu sunt deloc mici.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

„Din păcate, frumusețea căsuțelor este umbrită de mizeria din ele (păr peste tot, praf, baie necurățată, wc insalubru la propriu, murdar de excremente), de șoarecii din pereți și de cariile din lemn. În prima zi a trebuit să mă duc la magazin după produse de curățenie pentru a face curat (total anormal)”, scrie bărbatul în recenzia sa. 

Turistul reclamă și prețurile mult prea mari 

Mesajul turistului continuă. El spune că prețurile sunt atât de mari încât un sejur și cu copii ar fi greu de suportat de buzunarul unui român.

Micul dejun este extrem de scump (160 lei pe căsuță), practic 80 lei de persoană dacă ai copii mici și nu îi pui la socoteală cum a fost la nu primești în banii pe care îi dai (mulți), nici măcar saci de gunoi (am găsit doar unul lângă cuptor).

Din cauza oamenilor care lucrează aici (și aici mă refer la curățenie, care e primordială pentru oricine, nu numai pentru o familie cu copii), nu îmi mai doresc o astfel de experiență.

Da, este frumos exteriorul, cu căsuțe vechi și colorate, însă nu pot să înțeleg notele mari pe care le au având în vedere ce am găsit aici.

Nu mai spun de ce se regăsește sub paturi (lipsesc șerpișorii). Vecinii cu care am stat de vorbă au avut parte de aceeași experiență neplăcută ca noi”, a mărturisit turistul.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191