Moarte învăluită în mister. De ce ar fi decedat Mile Povan, interpretul de muzică populară găsit fără suflare în propria locuință, la 32 de ani / FOTO

Moarte învăluită în mister. De ce ar fi decedat Mile Povan, interpretul de muzică populară găsit fără suflare în propria locuință, la 32 de ani / FOTO

Fanii muzicii populare trec printr-un adevărat coșmar. Mile Povan, un cunoscut interpret de muzică populară de la noi, și-a pierdut viața, în urmă cu puțin timp. Zeci de mesaje de regret curg pe rețelele sociale ale artistului Mile Povan. Iată de ce ar fi decedat artistul găsit fără suflare în propria locuință, la 32 de ani!

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Este doliu în lumea muzicii populare! Mile Povan a trecut în neființă, în cursul zilei de marți, 27 februarie 2024, iar anunțul a fost făcut chiar pe pagina sa de Facebook, de mai mulți dintre cei care l-au cunoscut și au aflat teribila veste.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

A murit Mile Povan, un cunoscut interpret de muzică populară

O moarte învăluită în mister a întristat fanii muzicii populare. La vârsta de 32 de ani, interpretul de muzică populară Mihai Leric, cunoscut că Mile Povan, și-a pierdut viața, în cursul zilei de marți, 27 februarie 2024.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Ei bine, artistul a fost găsit mort în locuința să din municipiul Arad, din zona UTA, în urmă cu doar două ore.

Cauza decesului artistului

De asemenea, la scurt timp după ce a fost anunțat decesul său, zecei de mesaje au început să curgă pe pagina sa de Facebook, cei care l-au cu născut sau au auzit de el exprimându-și regretul profund în urma pierderii.

Mai mult decât atât, pe rețelele sociale se vehiculează cum că interpretul de muzică populară s-ar fi simțit rău, motiv pentru care ar fi mers la spital.

Mai exact, starea de rău a avut loc în seara zilei de luni, 26 februarie 2024, atunci când Mile Povan s-a prezentat la UPU acuzând a stare de rău, însă nu a rămas internat.

Apoi, în cursul zilei de azi, interpretul de muzică populară a fost căutat de fratele său, însă nu a mai răspuns la telefon. Ajuns la locuința, pentru pentru a putea intra în casa acestuia, fratele artistului solicitat ajutorul pompierilor și al ambulanței.

CITEȘTE ȘI: A murit Mile Povan, un cunoscut interpret de muzică populară! A fost găsit fără suflare în propria locuință / FOTO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191