Modele de unghii superbe în culoarea anului 2024, „Peach Fuzz” sau „piersicuță”

Modele de unghii superbe în culoarea anului 2024, „Peach Fuzz” sau „piersicuță”

Dacă vrei să te bucuri de tendințele noului an, Institutul Pantone a dezvăluit că nuanța care va defini anul 2024 este „Peach Fuzz”, o culoare blândă de piersică. Și cum doamnele și domnișoarele acordă o importanță deosebită atunci când vine vorba despre manichiură, îți prezentăm câteva modele de unghii în culoarea anului 2024.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Modele de unghii culoarea „Peach Fuzz” de făcut luna aceasta

Acum ceva timp, unghiile nude sau piersică erau considerate plictisitoare, mai ales că avem atât de multe opțiuni de modele în prezent. Dar iată că, pentru a crea cea mai trendy manichiură, trebuie să fii la curent cu tendințele noului an, iar Pantone a dezvăluit că nuanța care va defini anul 2024 este „Peach Fuzz”. În traducere, piersică!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Deși pentru unele persoane pot părea plictisitoare, unghiile în culoarea piersică sunt un look clasic, curat și sofisticat, care se potrivesc cu orice ținută sau machiaj ai purta. Exact ca și în cazul celor nude. Modelele diferă și ele, le poți lăsa simple, doar culoare, poți adăuga modele, pietricele, sclipici, poți realiza french, le poți lăsa lungi sau scurte, indiferent de alegere, vei avea o manichiură sofisticată.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Cum am menționat, culoarea este atât de frumoasă, încât poți alege să îți lași unghiile simple, fără a adăuga un model anume. Acestea merg de minune în sezonul rece sau cald, dar și la orice ocazie. Totodată, se potrivesc cu orice ținută.

Poți realiza un french drăguț cu nuanța piersică și nici măcar nu este nevoie să faci o vizită la manichiuristă. Specialiștii în domeniul de înfrumusețare sunt de părere că acest tip de manichiură se potrivește cu orice tip de ținută și oferă femeilor un aer clasic, elegant, dar în același timp îndrăzneț. Pentru o manichiură french poți adaugai și modele cu sclipici, după gustul doamnelor sau domnișoarelor. Acest tip de manichiură se potrivește pentru orice ocazie, fie că vorbim de o petrecere, de o zi obișnuită sau de o aniversare.

Dacă îți place tot ce strălucește, poți adăuga, cum am spus, pietricele sau sclipici. Poți realiza diferite modele, și în alte culori, poți alege ce unghii să lași în culoarea piersică, poți venii cu o grămadă de idei.

Ce semnificație are culoare anului 2024

Culoarea anului 2024, Peach Fuzz, 13-1023, își dorește să surprindă apropierea de natură. Este un ton cald și blând, o culoare catifelată a piersicii. Tonul ales pentru anul viitor este unul ușor fructat, care evocă pacea și seninătatea. Leatrice Eiseman, directorul executiv a Institutului de Culori Pantone, afirmă că această nuanță poate aduce un nou înțeles vieții.

„Pe măsură ce intrăm în 2024, unele dintre lucrurile care au devenit deosebit de evidente pentru noi este conceptul de stil de viaţă care capătă un nou sens. Am trăit în această perioadă de agitaţie în multe aspecte ale vieţii noastre şi, ca urmare a acestui fapt, nevoia noastră de îngrijire, empatie şi compasiune continuă să devină tot mai puternică pe măsură ce ne imaginăm un viitor mai paşnic”, a declarat Leatrice Eiseman, într-un comunicat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191