Moldoveanu se crede şef pe plantație! Primarul din Câmpina, amendat de CNCD dupa ce a folosit functia pentru a se razbuna pe adversarii politici

Moldoveanu se crede şef pe plantație! Primarul din Câmpina, amendat de CNCD dupa ce a folosit functia pentru a se razbuna pe adversarii politici

Comportament de interlop ajuns sef pe plantatie, asta manifesta Alin Moldoveanu, primarul din Campina, cand vine vorba de adversarii politici.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

CNCD a amendat Primaria Campina cu 2000 de lei pentru derapajul incalificabil al lui Moldoveanu, atunci cand acesta s-a folosit de functia de conducere pentru a cerceta disciplinar un oponent politic „tupeist”.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Este vorba despre liberarul Marian Nistor, care a adus acuzatii concrete despe activitatea lui Moldoveanu, in cadrul unei emisiuni TV. Pentru a se razbuna, primarul l-a bagat pe Nistor in comisia de disciplina, unde a fost sanctionat pentru „derapajul” sau.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Potrivit Hotărârii nr. 519 din 31 august 2022, Colegiul Director al CNDC „constată că petentul (Marian Nistor – n.r.), liderul unui partid politic pe plan local, dar având și calitatea de director al unui serviciu subordonat Primăriei, la data de 5.10.2021, pe un post de televiziune local, și-a prezentat opinia legată de unele probleme în funcționarea Primăriei Municipiului Câmpina. Reclamatul, primar (Alin Moldoveanu – n.r.), ca reacție la această emisiune, a convocat o ședință cu personalul de conducere din cadrul Primăriei Câmpina și din instituțiile subordonate. Afirmațiile reclamatului cu ocazia acestei ședințe nu au fost probate. La data de 27.10.2021, reclamatul a convocat Comisia de disciplină împotriva petentului din cauza afirmațiilor făcute în cadrul emisiunii. Reclamatul a dispus sancționarea cu avertisment scris a petentului pe baza raportului Comisiei de disciplină. (…) Motivul pentru care petentul a fost sancționat disciplinar a fost legat de opiniile lui politice” – se arată, între altele, în hotărârea CNDC, citata de publicatia Oglindadeazi.rom

Comisia mai reține, de asemenea, faptul că “utilizarea aparatului unei autorități publice locale pentru a sancționa afirmațiile adversarilor politici este o faptă gravă într-o societate democratică”.

Întrebat ce părere are despre hotărârea CNCD, Marian Nistor a declarat: „În urma comportamentului incalificabil pe care primarul Alin Moldoveanu l-a manifestat în raport cu persoana mea, m-am adresat, după cum știți, Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării care s-a și pronunțat deja. Sancționarea mea de către primar, pentru afirmații politice, reprezintă o diferențiere pe criteriul opiniilor politice care duce la crearea unui cadru intimidant, ostil, degradant. Întrucât conform legislației în vigoare, Hotărârea CNCD poate fi atacată în instanță, în momentul în care va exista o hotărâre definitivă și irevocabilă, voi reveni și cu alte detalii. Tot ce pot spune în acest moment este faptul că încălcarea legislației ajunge să fie o normă în comportamentul acestei persoane și că nu este nici prima dată, nici ultima, când manifestările sale stau sub imperiul impulsurilor necontrolate”, a transmis Nistor, citat de aceeasi sursa.