Moment de la Insula Iubirii care nu a fost difuzat pe televizor. Ce discuție a purtat Claudia Florescu cu Bianca Giurcă: „Mă mint că mi-e bine…” / VIDEO

Moment de la Insula Iubirii care nu a fost difuzat pe televizor. Ce discuție a purtat Claudia Florescu cu Bianca Giurcă: „Mă mint că mi-e bine…” / VIDEO

Moment de la Insula Iubirii care nu a fost difuzat pe televizor. Probabil și tu îți dorești să vezi astfel de momente importante din emisiune, motiv pentru care noi îți vom prezenta acum unul. Iată ce discuție a purtat Claudia Florescu cu Bianca Giurcă, dar și ce lucru important a realizat Bianca Giurcă pe insulă!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Un moment de la Insula Iubirii care nu a fost difuzat pe televizor a fostat postat pe platforma TikTok a Antenei Play. Telespectatorii emisiunii pot vedea și astfel de momente importante din emisiune.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Discuția pe care Claudia Florescu a purtat-o cu Bianca Giurcă

Într-o ediție care nu a fost difuzată pe televizor, Claudia Florescu a purtat o discuție importantă cu Bianca Giurcă. Aceasta i-a spus concurentei de la Insula Iubirii că este o persoană prea bună pentru această lume rea.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Claudia Florescu a precizat că este sigură că Bianca Giurcă va realiza multe în viață, asta după ce va trece prin momente neplăcute și care o vor întrista mult la acel moment, însă asta o va face foarte puternică.

Bianca Giurcă a declarat că l-ar putea ierta și accepta pe Marius Moise așa cum este și asta pentru că îl iubește foarte mult. Cu toate acestea, concurenta știe că nu are nevoie de nimeni pentru a fi fericită.

Ce a realizat Bianca Giurcă la Insula Iubirii

Mai mult decât atât, Bianca Giurcă i-a vorbit Claudiei Florescu și despre ce a realizat ea la Insula Iubirii. Concurenta emisiunii a spus că ea și Marius Moise nu se merită unul pe celălalt, deoarece ea se complace în această situație, iar el nu este fericit.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191