Moment de la Insula Iubirii care nu a fost difuzat pe televizor. Ce discuție a purtat Claudia Florescu cu Bianca Giurcă: „Mă mint că mi-e bine…” / VIDEO

Moment de la Insula Iubirii care nu a fost difuzat pe televizor. Ce discuție a purtat Claudia Florescu cu Bianca Giurcă: „Mă mint că mi-e bine…” / VIDEO

Moment de la Insula Iubirii care nu a fost difuzat pe televizor. Probabil și tu îți dorești să vezi astfel de momente importante din emisiune, motiv pentru care noi îți vom prezenta acum unul. Iată ce discuție a purtat Claudia Florescu cu Bianca Giurcă, dar și ce lucru important a realizat Bianca Giurcă pe insulă!

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Un moment de la Insula Iubirii care nu a fost difuzat pe televizor a fostat postat pe platforma TikTok a Antenei Play. Telespectatorii emisiunii pot vedea și astfel de momente importante din emisiune.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Discuția pe care Claudia Florescu a purtat-o cu Bianca Giurcă

Într-o ediție care nu a fost difuzată pe televizor, Claudia Florescu a purtat o discuție importantă cu Bianca Giurcă. Aceasta i-a spus concurentei de la Insula Iubirii că este o persoană prea bună pentru această lume rea.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Claudia Florescu a precizat că este sigură că Bianca Giurcă va realiza multe în viață, asta după ce va trece prin momente neplăcute și care o vor întrista mult la acel moment, însă asta o va face foarte puternică.

Bianca Giurcă a declarat că l-ar putea ierta și accepta pe Marius Moise așa cum este și asta pentru că îl iubește foarte mult. Cu toate acestea, concurenta știe că nu are nevoie de nimeni pentru a fi fericită.

Ce a realizat Bianca Giurcă la Insula Iubirii

Mai mult decât atât, Bianca Giurcă i-a vorbit Claudiei Florescu și despre ce a realizat ea la Insula Iubirii. Concurenta emisiunii a spus că ea și Marius Moise nu se merită unul pe celălalt, deoarece ea se complace în această situație, iar el nu este fericit.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191