Moment incendiar la Insula Iubirii! După ce s-au sărutat, Alin a intrat în camera Biancăi Giurcă: ”Se descurcă foarte bine” / VIDEO

Moment incendiar la Insula Iubirii! După ce s-au sărutat, Alin a intrat în camera Biancăi Giurcă: ”Se descurcă foarte bine” / VIDEO

Pasiunea a atins cote maxime în urmă cu o ediție, la Insula Iubirii! Bianca Giurcă s-a lăsat purtată de dorințe, iar după ce s-a sărutat cu Alin, ispita a intrat în camera ei. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere, chiar dacă s-au ascuns.

Ionuț Dumitrescu, inginer: La Hidro Prahova e multă incompetență. O lipsă crasă de specialişti care lasă județul fără apă potabilă

Relația dintre Bianca Giurcă și Alin devine din ce în ce mai apropiată la Insula Iubirii. Cei doi se comportă la fel ca un cuplu, iar acum concurenta a reușit să facă exact ceea ce simte, fără să țină cont de împrejurimi.

Alin Moldoveanu şi incompetenții numiți politic, „vedete” naționale. Ruşine, hoților criminali!

După multe încercări departe de camerele de filmat, ispita Alin și Bianca Giurcă s-au sărutat cu pasiune, iar mai apoi au continuat momentul incendiar în dormitorul ei.

Criză majoră a apei potabile în Măneşti! Primarul Constantin Nițoi și Hidro Prahova îşi bat joc de sănătatea cetățenilor

Ispita Alin a intrat în camera Biancăi Giurcă la Insula Iubirii

Cei doi și-au dus relația de pe Insula Iubirii la următorul nivel, iar Bianca Giurcă parcă a uitat că pe cealaltă insulă se află Marius Moise. Concurenta este din ce în ce mai apropiată de Alin și se pare că nimic nu poate să o oprească când vine vorba despre săruturi pasionale, sau gesturi tandre într-un cadru intim.

Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu o ediție, când Alin a intrat în camera Biancăi Giurcă și s-au ascuns în baie. Cei doi se pare că au avut un moment intim, iar mai apoi s-au mutat în pat.

Bianca Giurcă a fost îngrijorată de imaginile care vor apărea cu ea la televizor și a decis să continue atingerile tandre sub plapumă, alături de Alin. Ispita a vorbit despre acest moment și a spus că ea caută ceea ce îi lipsește în relația cu Marius Moise.

Ispita s-a îndrăgostit de ea

Deși are doar rolul de ispită, se pare că Alin nu a dat frâu liber doar dorințelor, ci și sentimentelor. Ispita a declarat că s-a îndrăgostit de Bianca Giurcă, iar momentul nu a fost difuzat la televizor. În timp ce stătea în pat cu Ahmad și Daas și Dan Chiș, ispita a recunoscut că are sentimente pentru concurentă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191