Moment penibil la Târgul de Crăciun din Calafat. O cântăreață animă piața goală: „Să vă văd brațele sus, bine acolo!“ VIDEO

Moment penibil la Târgul de Crăciun din Calafat. O cântăreață animă piața goală: „Să vă văd brațele sus, bine acolo!“ VIDEO

Imagini de pomină vin de la Calafat, acolo unde o cântăreață face show într-o piață goală, la Târgul de Crăciun. Deși în jur e pustiu, tânăra continuă să insiste și cântă. Mai mult decât atât, ea îndeamnă publicul imaginar să ridice mâinile în aer.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Pe imagini se poate observa cum nimeni nu se află la Târgul de Crăciun din Calafat, cu atât mai puţin în zona scenei pe care artistă își începuse programul.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Este ciudat și faptul că, în timpul show-ului, tânăra se poate auzi în timp ce îi îndeamnă pe oameni să ridice mâinile în aer şi să facă atmosferă. În fața scenei, pustiu. Nimeni nu se afla în piață. La un moment dat, apar trei persoane însă nu sunt dornice de distracție. Pleacă așa cum au venit. Artistă însă nu cedează. Se ambiționează și vrea să-și ducă programul până la capăt.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

„Și încă o dată, Calafat. Sunteți pregătiți? Toate mâinile sus, sus, sus! Foarte bine. Să vă văd brațele sus. Bine acolo!”, spune tânăra în timp ce cântă.

Clipul a devenit viral în mediul online, iar comentariile nu au întârziat să apară. „O dedicaţie pentru prietenii mei imaginari!”, a fost doar unul dintre ele.

Craiova, pe locul 3 în Europa

După 10 zile de vot online, European Best Destinations, cel mai vizitat site turistic din Europa, a anunțat joi seara rezultatele clasamentului pentru Best Christmas Market 2023.

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu a așteptat alături de alți colegi din instituție rezultatul votului. Toată lumea a început să aplaude în momentul în care a văzut că anul acesta Craiova este pe podium.

„Hai să vedem cine este după noi!”, a cerut primarul Craiovei.

Când au văzut ce oraș este după Craiova, toți cei prezenți în sală au început să râdă: „Viena e pe 4. Măcar atât după tot ce ne-au făcut cu Schengen-ul”, a exclamat Lia Olguța Vasilescu.

Cu aproape 42.000 voturi, Craiova devine, astfel, una dintre cele mai căutate destinații turistice din Europa, pentru al doilea an consecutiv, fiind destinația din România cu cel mai mare număr de voturi de la înființarea acestei competiții.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191