Moment special în viața Laurei Cosoi: „A fost veselie mare în curtea noastră”

Moment special în viața Laurei Cosoi: „A fost veselie mare în curtea noastră”

Laura Cosoi (41 de ani) și-a serbat ieri fiica mijlocie, pe Vera Maria, care a împlinit 3 ani, petrecerea continuând și azi pentru ziua de nume a micuței. Mama a trei fete, Laura Cosoi se simte binecuvântată. În casa ei este o continuă veselie și chicoteală.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Vera abia aștepta să fie sărbătorită alături de surorile ei, Rita (5 ani) și Lara (1 an), dar și de invitații săi.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Adela Popescu și Ada Condeescu, bunele prietene și colege din filmul “Retreat Vama Veche” ale Laurei Cosoi, nu puteau să lipsească de la party, alături de soții și copiii lor. A fost o veselie totală și sărbătorită nu și-a mai încăput în piele de fericire.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

 „A fost veselie mare în curtea noastră ieri, când am organizat o petrecere, incognito, în cinstea Verei. Și-a dorit atât de mult o petrecere de ziua ei, că efectiv nu am putut să îi refuzăm această bucurie. Deși suntem în tranzit în București, am reușit să ne adunăm și să îi îndeplinim micuței marea dorința.

Și a fost cu fericire, prieteni, tort cu “leuță aurie”, baloane și multă, dar multă bucurie. Vera a fost atât de fericită că a avut această petrecere că nici măcar nu a interesat-o să își deschidă cadourile. Mâine este ziua ei de naștere, de Sfânta Maria. Ce binecuvântare pentru noi că, în așa zi mare de sărbătoare, să vină în lumea noastră, copilul mult iubit, Vera Maria”, a notat Laura Cosoi, fericită, pe social media.

Actrița a avut o vară plină. A muncit, s-a plimbat, a mers în vacanțe, s-a distrat la festivaluri și încă mai are multe de făcut. 

Cea mai recentă vacanță a Laurei Cosoi a fost cu familia în Franța, la , acolo unde au poposit cu toții în Prairies de la Mer, și mezinele familiei, Rita, Vera și Lara au făcut baie în  mare și au explorat locuința de vacanță, pe care vedeta a denumit-o precum  „un container cool, cu un preview interesant…

După Franța, Laura Cosoi și familia ei au fost câteva zile la ultra all inclusive în Bulgaria. Cea mai lungă vacanță a actriței a fost la începutul acestui an, în luna ianuarie, de o lună, în Vietnam, alături de soțul său, omul de afaceri Cosmin Curticăpean și cele trei fetițe ale lor, culminând și cu Bali. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191